Tags

, , ,

Grazpeopleold02 Afraid of Ending Up Alone?? Make sure You Don’t..Grazpeopleold03_1

– read about this topic at 1 blog (ThirdAge)..

 

” If you are single, deep down you may well be afraid you will never meet the one you can build a rich relationship with, and that you will end up alone. If you are in a relationship, deep down you probably wonder if your relationship will fall apart, or if somehow you will lose your partner and will end up alone ” (quote from d blog)

357969652_efdec7c6d8 – taknak ke ade family camni? comel kan.. (gambar hiasan)..

aku nak pinjam post kat bawah ni..usha2 terjumpe dan aku rase bunyi dia macam menarik macammm…hemmm lupa la plak….ahakssss…tapi kalau aku kenal yg tulis ni bleh gak aku tanye “is it true that statement is coming from d bottom of ur heart..deep down inside???” ahakssss…well, pretend to be someone else or trying to wear others’ mask, is it worth to be like that??.. there’s 1 comment said “u should b urself..at least for once in ur life”  ..tapi jangan la jst for once kan?.. hemmmm…bila fikir2 kadang aku setuju jugak kadang2 ade mase kite kena pretend or act like nothing happened..kadang ape yang keluar kat mulut tak sama dengan apa yang terkeluar kat dalam hati..yer la ade masa2 kita nak kuatkan diri boleh gak guna cara ni..hehe..tu pun bila ade situasi yang memerlukan kita jadi macam tu kan..

## ” nice long argument of me being the worst boyfriend in the world, heres a few reasons why I should just keel over and deem myself a bachelor for life.

– I draw you in with charm and flirting yet overtime I grow to not care.
– I don’t listen to anything you say.
– I’ll hurt you and act like I don’t give a damn.
– I’ll argue back even though I know your right.
– I’ll be a completely different person around my friends.
– I’ll fight for my own, wrong point over your, right point anytime.
– I know what words will end an argument, I just won’t say them.
– There’s little things that will make your day, I don’t feel like doing them. ” ##

1_817847019s p/s:bagi aku walaupun aku nak mengejar career dan nak mengumpul harta dunia (dalam masa sama aku cuba mengimbangkan dan tak mengabaikan mengejar bekalan akhirat jugak..semua orang pun camtu kan..) ..tapi..(oppss aku taknak guna ‘tapi’ sebab selalu ade orang sound kalau aku guna ‘tapi’ kan?..ahaksss)..ok la..of course i want to spend d rest of my life with someone i luv & sure he luv me too la kan..someone dat i could imagine..enjoy growing old with..

{ ask yourself, “Do I really want to be with this person for the rest of my life, and can I deal with all his issues?” }

dialogue taken from Grey’s Anatomy..Derek said to Meredith.. “I want to marry you. I want to have kids with you. I want to build us a house. I want to settle down and grow old with you..”

 

hahaha…mesti kalau sesiape bace kutuk aku jiwang..ahaksss..bukan ape kadang2 bila time mood sengal aku datang..ha ni la jadinya…ahaksss…ntah ape2 je terkeluar ni..hahaha…-Paused-

Advertisements