Tags

, , ,

ok there’s no more important issue than..JOB..Career….i’m only thinking about this matter ok….so plz…others put aside or just forget it….i don’t want to touch about other topic ok….

113986623517ga97 ishhhhhhh…aku nak mengomen pasal keje ni…tapi…hemmmmm tak tahu la nak cakap camne…….rasa berselirat wayar otak aku ni…mana satu nak pikir dulu…hemmmm….

mana berkejar dengan AE mana bercampur dengan LF plak..dengan D-li punya kes plak..aduhh pas tu celah mane lak Na berduyun-duyun ni…tengok2 terselit V plak…ishhhh….tengah nak get rid diorang ni…resin plak tak reply lg ni….hemmmm….which one plak…??

ingatkan dah ok la formulation tu kan…ni kena tonggang terbalik semula…hemmm…cepat la ok wahai mr.B**…..tak sabar nak tunggu dah…tak sabar nak memerah otak ni dah…aduhhhh…. cepat la lahir 1st baby ni…hemmm…plz give me some happiness…hemmm..

Kerja….Kerja.,…Kerja….

Advertisements