Tags

, ,

Keanu hemm..’Street Kings’…Keanu reeve muncul in every single second..wow!!hehe..the most handsome detective..tapi cerita dia pun best tau..18PL tu mmg bunuh tanpa belas kasihan la..ok bukan tu point nye..

point yg aku suka..Trust nobody..jangan salah menilai orang..yang lembut, baik tak semestinya benar baik dan yang sinis tak semestinya berkarektor negatif..well at d end of d story u will know d truth behind all d scenes…hemm quite unexpected in d beginning…Smart..

*****

Montblanc sangat suka kalau dapat hadiah pen dan suka beri orang pen jugak…tapi dah lama tak beli pen cantik2 ni..Mont Blanc, Parker,..hemmm…next mission perhaps…

teringat lak hadiah2 yg pernah dapat..hemm… kaktus n d vase tak pernah lupa (of course 1001 memories left)..mutiara n d simple neclace pun tak pernah lupa (mane boleh lupa unik kan)..set pen Parker aneka pen (suka giler)..perfume kereta beetle (comel).. loket love (still pakai lagi)..patung koala (cute)..cincin emas n set kain n tudung (mak aii meriah)..makan2 (sedapnyee!)..hemm yg lain2 ada lagi kat rumah macam baju, photo frame, key chain, jam, macam2 hiasan yg comel2 tu..thanx…

cincin??…hemmm….;P….-paused-

Advertisements