Tags

, , ,

A sad thing in life is that sometimes you meet someone who means a lot to you only to find out in the end that it was never bound to be and you just have to let go.

****

      In your life, you meet people. Some you never think about again. Some, you wonder what happened to them. There are some that you wonder if they ever think about you. And then there are some you wish you never had to think about again. But you do.

***

You learn to like someone when you find out what makes them laugh, but you can never truly love someone until you find out what makes them cry.

ohhh s***!! so this is d reason..d truth..d***!! why should i care bout someone’s emotion..?? (padahal dia tak fikir pun pasal kau)

why should i care bout someone’s pain..?? (padahal dia tak kisah pun pasal kesakitan kau)

why should i care bout someone’s tears..?? (padahal dia tak amik tahu pun kau nangis ke or sebab apa)

why should i care bout someone’s health..?? (padahal dia tak amik pusing pun kau sakit ke sihat ke)

why should i care anything bout someone..?? (padahal dia langsung tak nampak pun kewujudan kau or apa2 tentang kau)

why should i care what happens to someone..?? (padahal dia tak pernah peduli pun kau terjun bangunan ke tonggang terbalik ke)

why should i l*** someone that not look at me even ‘a second’.. (sedar pun tapi degil gak kena pakai ‘vanish’ kot..haha)

No man is worth your tears, but once you find one that is, he won’t make you cry

****

suka aku baca entry kat link bawah ni…ahaksssss…

Why women don’t want “Nice Guys”? (actually vice versa..haha..)

http://www.sharensia.com/2007/12/16/why-women-dont-want-nice-guys/

****

 

“PROOF THAT TONY STARK HAS A HEART” -(Ironman)-

 

Pepper: “Don’t ever ask me to do thing like this again”

Tony Stark: “actually, you are the only one that i could ask for help”

(betul ke x ek camtu dialog dia kira lebih kurang la yg menggambarkan scene tu ‘touching’ sikit..)

the man (in d cave): So you are the man who has everything, is the man who has nothing..

(woo sentap dia cakap camtu pada tony stark sebab tony stark memiliki segala2nya tetapi ’empty’ without loved one termasuk la mak ayah, adik beradik, or wife or anak..nobody..sedih kan..??)

****

tujuan asal nak tulis pasal percutian hari tu tapi asyik lari topic je so aku kuburkan je la hasrat tulis tu..

hemm..pedih dengar dialog2 dari mulut tu..setuju tetap setuju..cuma ada beberapa ‘ayat’ yang terngiang-ngiang je lagi.. bunyi macam aku ‘useless’ walaupun aku tahu bukan intention ke arah tu tapi aku membenarkan rasa macam tu…mendengarkan betapa ‘teruk’nya aku ni..betapa ‘weak’nya aku ni..”d**** ****n” bukan ke kalau ‘pretend’ buat2 sesuatu tu..aku tak pernah buat-buat..natural.. ok..ya still diri aku yg buat bukan orang lain..mungkin cuma aku yang tak sedar..

(my inner voice speaks to me:”lady, don’t waste ur love! don’t waste ur time on a man who isn’t willing to waste their time on you! make yourself a better person and know who you are before you try and know someone else and expect them to KNOW you”)

***

hehehe..aku sesaje je la type ntah ape2 je ni…nothing serious.. ahakssss…aku faham..saje je buat degil sekali sekala…hehe… agaknya memang suka kot kena marah..suka dengar orang bersyarah..hehe..suka nak betah..;P

Advertisements