Tags

, , ,

hemm..macam2 berita sekarang ni..aku tak pernah rasa nak tulis komen pasal politik coz dah ramai sangat yang ‘berani’ komen kan..hemm tapi akhir2 ni bercelaru gak la berita politik malaysia ni..aduhhhh macam2 hal la.. yang mana pasal A ‘fight’ naik, B buat ‘kejutan’, C ‘goyah’ sikit dah, D ‘tahan’ tak cakap banyak, E nak try ‘speed racer’ la, F bab ‘cakap’ bunyi gertak tu, G nape macam dah ‘slow down’ ek, ramai lagi la yang cuba ‘melangkah’.. ada yang bagus tu memang bagus la tapi ada yang sebaliknya tu hemmm letih den nak dengar/tengok..hehe…

tapi ada sorang tu aku suka dengar dia cakap n cara pembawakan diri dia coz nampak berkarisma tu..hehe..orang lama tapi muka baru ehem-ehem…tapi dia ‘ok’ ke ‘tak’ ker tu aku tak tahu la kan coz bukan jiran sebelah umah pun even jiran pun belum tentu ‘kenal’ gak kan??? ahakssss….

hemm tukar tajuk la….ni yang aku tertarik baca pasal S.M. Nasiruddin,25, new CEO of NAZA tu…hehe..;)… pas tu pasal Badminton Piala Thomas last week tu…yang lain aku tak tengok tapi aku just tengopk Sony Dwi Kuncoro ‘fight’ jer…ahakssss… gempaq seyyy…hehe…;D

2472173834_8f32a2a99b_s

ok la ok la..aku pun selak gak pasal ‘cyclone Nargis’ tu..pas tu ‘Sichuan earthquake’ lagi la…syukur kan kita kat malaysia tak terkena macam tu…tapi sebab tak kena tu la agaknya orang2 kat malaysia ni ‘manja’ bangat…agaknya kalau kena la kan..sempat lagi ke nak ‘gaduh- gaduh’…aduhhhhhh…

….

hemm..aku just tulis ape yang terlintas so apepun isinya kadang melibatkan aku jugak so takde pengecualian la..sesama mengingatkan tu jer…adios….;)

Advertisements