Tags

,

orang kalau dah tak suka tu…sentiasa cari bahan jer nak sakitkan hati..

orang kalau dah tak suka…ade jer idea nak buat org jd geram..

orang kalau dah tak suka…macam2 cara boleh dibuat yg menguji kesabaran..

orang kalau dah tak suka tu…kata2 yg keluar kat mulut tak main filter2 dah..

orang kalau dah tak suka tu…positif macam mane pun..asik nampak negatif jer…

orang kalau dah tak suka…dapat senyum macam mane pun akan dibalas dgn panah petir…Fire06

orang kalau dah tak suka…korang buat la baik camne sekalipun..takde maknenyeeee… ibarat korang bagi ayam panggang dia balas bagi ‘bara arang’.. korang bagi satey dia balas bagi kipas sate koyak.. korang bagi mesin jahit lg la dia balas baling jarum jer kat korang…hahahahhaa ntah ape kaitan perumpamaan aku ni…;P even kalau korang bagi ape2 n x harap balasan pun..korang akan dapat serbuk pemedih mata gak…hahahahhaa… (giler sengalllll..ade aku kena kutuk berbakul ni karang…ahaksssssss..)

….

Advertisements