Tags

, , ,

20060121idattpupandubandung0062tetibe aku rindu sangat zaman ceria mengayuh basikal…

beb, aku memang meminati karya2 photographer2 ni n aku hargai photo2 mereka x kira la dari yg amatur sampai la yg expert…semuanye punya ‘value’ tersendiri…

….. 

tetibe jer aku rindu zaman terjun menjunam ke dasar waterfall kota tinggi (yg old version ya..)…terjun berserak di sungai kg makam (yg old version jgk yer..)…bila sampai 20060406iddesaborobudur010901ppwkluang..rindu jugak zaman aku terjun papan anjal swimming pool kem mahkota n kluang barat..(well, yg ni aku tak nak la ulang lg kan..hehe…i dah pencen seksi2 ni…ahaksssss…)

kalau pernah terlintas dalam kepala otak korang yg aku berkawan atas landasan ‘harta’…memang tersasar jauh la korang…pernah aku berkire ke??(xde la aku ckp smpi x penah..hahaha) pernah aku lokek dgn ape aku miliki?? (errr ade kot..hahaha)..melainkan korang mintak buah hati pengarang jantung aku memang silap besar la kan (err masalahnye sape..xde pun..hahaha)…kalau korang terlintas jugak yg aku menyukai seseorang atas tiket ‘harta’ semata maka sekali lagi korang tersalah tafsir…itu bukan ‘main point’..sampingan yes sume orang pun aku rasa punya pemikiran macam tu kan selagi kita ber’menu’kan nasi dan bukan rumput kan..?..

….

korang tahu tak…kadang2 benda2 yg kecik2 yg remeh mgkin yg dibuat seseorang tu boleh jadi ‘something’ yg buat kita tersentuh n ‘touched’ our heart so much…boleh beri impak yg besar…(kalau tak maksudkan baik jangan buat..)..bukan senang hati kita boleh happy terlonjak-lonjak kan..(aku tak tahu la klu korang tiap sergah blh ‘gum’ jer..wa x macam tu k beb..so bila sekali sekala boleh ‘sentap’ tu maknenye memang ‘real’ la..)..ok fine…tak faham…diam2 jer..-paused-

………. 20060408idrawapening007201ppw ……….

Advertisements