Tags

, , , ,

The Clouds

The Clouds

(Perarakan berpasukan)

(bila ada tikanya kita tak mampu berdiri sendiri..maka memilih untuk sama-sama berpaut..tidak.. bukan hanya bergantung tapi sekadar menumpang..jangan salah faham..masih terlihat lagi sisi-sisi yg membentuk tiap satu kan??..masih nampak ‘gap’ lagi kan?..jadi masih seiring kan..hemm..?..)

segaris awan

segaris awan

(Kepantasan larian)

(Bila kita beramai-ramai terlalu berebut mengejar satu penjuru..maka bagaimana dapat mereka melihat dengan jelas di mana kita yang satu itu..terselit di mana ya?? errr di celah mana?? hanya satu garis..hemmm…?)

okay…ntah ape jer aku berpuitis kononnn…hahahaa…silap2 aku sendiri pun tak faham kiasan tu…ahakssss… ;P

kawan aku pesan “mey, ingat ni…tolong la buang insan yang tak pandai nak hargai orang lain..”

emmm…ikut hati aku..kalau la (ni citer pasal ‘KALAU’ ok..)…kalau la boleh buka hati then erase name2 yg dipilih jer utk stay..hemm lame dah buat…hahahaha…errrr ye ker??? even nak erase nama2 kat phonebook pun sayang ni kan pulak nama2 dlm ‘heartbook’ kannn??….kuangg kuanggg kuangg…

Advertisements