Tags

, , , , ,

sabtu-26/7/08…hemmm…

pagi2 buta subuh2 tetibe tekak terasa nak makan cocktail..

apelagi aku tanye cousin aku yg tgh main PS2 dgn geng2 dia kat depan tu..

diorang pun NAK jer..so slumber la aku buat pagi2 buta tu kan…

“errr..k.lis ni betul tak?tetibe pepagi buta nak buat cocktail?”

“yer la..tetibe lapar nak makan lak..”

“perghh..first time laaa…gempaq la…”

“hampehh betul…” (memang cousin aku ni kutuk aku senyap2..chehh..)

kan aku dah cakap mood aku dis week memang tak stabil sket…

tu yg macam2 mengidam jer ni..pas tu macam2 nak buat….

so arini aku gi tinted my new black car (ni la my new bf..haha) kat Sri Muda…(thanx to my fren yg bagi info ni…tapi aku tetap nak cakap dia sengalllll…i dunno which side of u is d REAL u???)

sorang?? yuppp..as usual…hahaha…no hal la beb…;P

kadang aku terfikir lak..aku dah terbiasa or telebih biasa ‘alone’..

hemm camne ek nak sesuaikan diri nanti kalau ‘double’ lak..;P

****

29/7/08 – aku tengah mengemas barang2 dalam kotak kat store then selak2 terselak la sekali “BUKU LOG CINTA” – kalau terlepas kat orang buku2 comel2 ni abis la..segala sejarah cinta yg DETAIL..korang mesti terkejut kalau aku cakap ada hampir beratus mesej yg aku pernah salin with DATE & TIME lagi…gilerrr kan aku time tu?? GILER sangatttt…nope..TERLALU MENYINTAI..yup itu lebih tepat… Bila terlalu menyintai..semuanya nak disimpan sebagai kenangan..semuanya sayang nak dibuang..sayang nak DELETE…even kat LOG  received call pun sayang nak DELETE…gilerrrrr kan..?? memanggggggggg…so ade aku KISAH korang nak pikir ape pasal aku??…kuangggg kuanggg kuangggg…

****

ikut hati nak aje aku upload photo contoh2 mesej2 tu…hemmm..yup BUKTI…bukti bukan aku sorg yg terhegeh-hegeh…bukti bukan aku bertepuk sebelah tangan pada satu saat tu..sakit bile dengar ada yg tafsir aku yg TERGILA-gila…wohoooo…u read my msg first la..read d msg he sent to me first then baru judge me OKKKKK….sape yg cakap ‘takut melepas for d 2nd time’..’wanna b wt me all d time’…heyyy korang ingat aku nak tergila terkejar-kejar kalau no feedback huhhhh??? cuba la ganti emosi dgn aku jap kalau nak rasaaaaaa…

***Nitetreeshadows2big
OK..enoughhh…benda lepas x patut ingat lagi…berzaman dah pun.. saje je aku letak sekadar hiasan blog ni bile nnt kot la aku dah buang buku2 tu semua at least ade gak saki baki sket kat blog ni…ahakssss..

Advertisements