Tags

, , , , , ,

sepanjang aku tulis blog ni jarang giler aku nak sentuh pasal keje aku kan?..aku tak ade cite pasal keje aku sangat rasenye..hemm..

aku nak cite sket…end of last month aku terime email ni dari nun jauh berbatu-batu (duduk dlm kapal terbang pun bleh sampai kematu punggung..ahakssss..)..

“i hope ***** has already informed you of the excellent performance of *** at *a*******a*. they have even managed to recover parts that they had previously scrapped because they could not get them clean enough. you have produced a product that you should genuinely be proud of. “

“They have used the sample you supplied ********…..It is cleaning better than *** and is getting parts clean 20 minutes
quicker. It is much better than *** in dealing with oil residues on the parts. The sample is still an effective cleaner after 3 weeks in the ***********…..They will continue the testing for another week but they are already delighted with the products performance.”

….

….Hookooeekoohikers

so can u imagine how i feel rite now??…macam berada di awang2an…apepun, i’m still leaving d company n will start new job nx month…sometimes we jst have to make a choice…n that is my choice..aku takkan salah kan sesape n aku takkan regret wateva pun yg akan berlaku nanti…aku percaya KETENTUAN Allah…i follow my instinct…kalau rezeki tu dah ditetapkan untuk aku maka aku tetap akan dapat limpah-ruahnya..sama jugak kalau sebaliknya walau aku tonggang-terbalik camne pun kalau dah begitu bahagiannya maka SYUKUR itu yg sepatutnya dipanjatkan…(wahhh really positive yaaa..hemmm..there’s alwiz a bright light at d end of d tunnel..)

aku sendiri macam mimpi formulation aku tu berkesan n berjaya n lagi surprise bile diorang bagitau aku good news tu coz that’s d feedback from 1 of d big company in d world…hemmm shud i b proud of it?…mixed feeling..ntah la aku ni…kalau org lain dah terlompat-lompat n mesti sanggup sacrafice  to gain more n more lg….aku baru camni dah tak sabar dah nak letih plak..well, never mind… no need to elaborate more laaa…;P…i believe if i tercicir one key..i still got any other keys in my pocket n of course there’re still many doors in front of me…it’s just aku cuma terlepas peluang nak rasa explore 1 pintu jer kan…hehehehehe…sengalllll kan…;P

Advertisements