Tags

, , , , , , ,

“i dah buat keputusan..i tahu dah 3 kali u tanye i tapi i tak penah bagi jawapan..so arini i dah fikir dah i nak terima lamaran u n i want to b ur wife..i nak hidup disamping u sepanjang hayat..”

“stop it..i’m sorry..kita putus..i nak putuskan hubungan kita..benda ni jadi masa i pergi australia hari tu..i met someone..n i fall in love with her..i tak mintak.. it’s happened spontaneously..dia baik..no..i bukan maksudkan yg u tak baik..u seorang wanita yg baik..cuma i dah cintakan dia..i’m sorry…”

(drama Apa Itu Cinta?..)

….
aku tertengok drama ni semalam 1st episode n lebih krg la dialog tu…pelik kan kadang2..banyak je benda yg luar jangkaan berlaku dlm hidup kita ni kan..?..
even diorang ni fall in luv at 1st sight pun..dah nak get married pun tetibe sekelip mata jer hati salah sorang tu bleh berubah..b4 dis dia ingat dia dah jmpe d right person agknye yg dia bleh trs lamar tetibe tup2 dia bleh cakap dia jmpe someone yg dia btl2 cinta plak n nak get married dgn org tu plak…hemmmm….

CINTA…..?@#$%!&*+(-
……


korang ade tak terdengar hot chat kat hot.fm pagi isnin hari tu… ‘kenape tak berterus terang hal sebenar..kenape perlu sembunyikan kebenaran..’… panas sangat…dat guy bercinta sekali dua orang..lepas tu dah nak kawin dgn sorang girl ni then tak tahu nak cakap dgn girl lg 1..in fact dia nak kan dua2 sekali sebenarnye..tp on air hari tu…guy ni terpaksa cakap direct bgtau yg dia dah nak nikah dis week pd dat girl..n korang msti dpt agak suara dat girl camne on d phone tu kan…

…..

alamak…aku nak gerak drive balik kampung ni…ok nanti sampai umah kluang kalau sempat aku sambung entry ni….banyak nak tulis tp x tersusun lg…ahaksssss…;P

Advertisements