Tags

, , ,

aku tak tahu nak cakap ape aku rase sekarang..

yang pasti tiba2 hati aku ‘panas’ for no reason..(actually ade reason but i don think it’s relevant.. yaaa after timbang-tara kiri kanan atas bawah semua..prob nye mungkin antara aku dan hati aku sendiri.. so untuk konon2 pikir positif la kan so aku tak akan libatkan orang lain..jadinya biar la yg salah semua aku sendiri..yg create prob sume aku sendiri kan…maknenye aku sendiri jugak yg kena cari jalan settlekan dengan diri aku sendiri..

luahkan pun takde guna coz balik2 nanti aku jugak yg disalahkan.. kalau cite kat korang pun mesti korang cakap aku yg emosional lebih.. well, nama pun perempuan kan..memang penuh dengan emosi pelbagai… kalau aku boleh terime korang yg beremosi pelbagai yg berperangai pelbagai yg even weird or jauh beza dari aku so tak boleh ker korang terime aku yg beremosi or ‘melodramatic’ ni sometimes kan…

melodramatic

melodramatic

boleh tak aku nak buat wish..di mana dengan sekali aku petik jari terus berubah environment keliling aku di mana lesap semua orang yg tak sepatutnya muncul dalam hidup aku..boleh ker? ataupun dengan sekali click jer..hilang semua ‘rasa’ yg tak sepatutnya ‘ada’ dalam hati aku ni dan ‘hilang’ semua ‘ingatan’ yg tak sepatutnya aku ingat ni…boleh ker?

Advertisements