Tags

, , , , , ,

tidak terdaya melihat apa yg telah dibina

bertahun lamanya tetap di jalan samar

segala helahmu…hingga kayu tiga

merata-rata didalam kisah kita

 

memang perjalananku banyak cacat celanya

fahamku segalanya punca percaya

biarku pergi kerna kuterpaksa

dari ditinggalkanmu begitu saja

 

lepaskanlah ku dari terseksa

biarlah ku..janganlah merana..

………………..(selingan sikit lirik Lepas – Fabulous Cat – OST Ezora..)

“boleh tak amira jangan buat cinta anak makcik macam alas kaki mira jer..selama ni dah banyak kali mira kecewakan razlan..tapi razlan tetap setia mencintai amira…”  (Drama Tangisan Bulan Madu)

aku tengok ending drama ni hari tu dan seperti biasa aku pantang dengar dialog2 yg ‘sentap’…

aku rasa a bit touched part yg last tu….hemmm at last…dia pergi tinggalkan jauh semuanya…at last she realised it….sebenarnye dah lame dia sedar dgn kata hati dia tapi aku memang pelik kenape dia tak pernah nak mengaku or terime hakikat hati dia dah leme jth cinta dgn that guy….hemmm… bila dah lepas, hilang,….baru la nak melalak…ahaksssssssssss….;P

…..

after few years...

after few years...

aku suka lihat dari sudut lain, dari sisi lain..yg jarang orang lihat mungkin…aku suka study tentang sifat manusia…kenape dia jadi begitu? kenape dia berperangai macam tu? kenape dia bertindak macam tu? kenape dan kenape (sebolehnya tidak terus menghukum..)..ade 1001 cara untuk tahu kenape..dan aku akan teroka sampai aku puas hati sendiri…

 

yg korang perlu tahu pasal aku…..

# “abang, bagi ABC..taknak letak jagung..”

# “mamak, bagi roti telur 1 taknak letak bawang..”

# “akak, bagi set ni, air tukar ice lemon tea/milo….nak sos tomato eh kak..”

# “cik, bagi apam 3..tak payah letak kelapa..”

heheheheheee……..

….

...smile..dupp dapp...

...smile..dupp dapp...

errrr nape terase macam ada ‘bunga-bunga’ ni ek…uhukkk uhukkkk….hahahahaha….;D well, will update bout ‘that’ later….ahakssssssss….

“kalau **** hantar ********…mama ****** jer..”

“ayah tengok ******** ok jer..”

opppsssss korang jgn terpengaruh la dgn cite dongeng aku ni…ahakssssssss…..aku cuma nak biarkan melayan moment2 happy ni sementara ada moment2 happy….senyum la elizhitomi…ahakssss..

Advertisements