Tags

, , , , , ,

Letihnya….penatttt…hari ni start keje baru..new environment…jumpe ramai22 giler orang (maklum la sebelum ni aku banyak buat keje sendiri jer sorang2 n handle sume sorg, bt decision sendiri, beli barang sendiri, cari sume benda sendiri, deal ngan org2 luar sendiri….skrg ni kena membiasakan diri plak bekerja dgn ramai orang…phewwww…dgn pelbagai ragam….)

….

Siang kerja normal…pergghhh banyak giler instrument…dah tu yg aku blurrr jer….tp pikir2 syok gak bleh join research2 diorg ni…tapi mak aiiii masakkkkk betulllll….takpe2 relaxxxx…be coolll…..pas keje tu sambung lak keje part time..reply email psl keje lama sume n perah otak for next formulatn plak…adoyaiiiiii….konon2 macam busy jerrr…ahakssssssss…

So sorry yer hal2 lain kadang terlupe jap..tolak tepi….Cuma ada 1 point jer yg kalau disentuh jer terus aku say yes…..tp takpe la dah ‘lambat’ kannnn katanya la…takpe jst wait n see kot masih ada ‘something’ yg bleh ditambah or dicreate dlm future plan tu nanti…ahaksssssssssss…..BINGO.

…..

 

Menghitung Hari 2 – ANDA –

Menghitung hari

Detik demi detik

Menunggu itu kan menjemukan

Tapi ku sabar

Menanti jawabmu

Jawab cintamu

 

Jangan kau beri

Harapan padaku

Seperti ingin tapi tak ingin

Yang aku minta

Tulus hatimu

Bukan pura-pura

 

Jangan pergi dari cintaku

Biar saja tetap denganku

Biar semua

Tahu adanya

Dirimu memang punyaku

 

Belum pernah

Ku jatuh cinta

Sekeras ini

Seperti padamu

Jangan sebut aku lelaki

Bila tak bias dapatkan engkau

 

 

Advertisements