Tags

, , , ,

...nyummmm nyummmm..

...nyummmm nyummmm..Semalam, aku & yanie layan berbuka puasa kat Kenny Rogers Roasters Alam Sentral.....mula-mula kitorang nak makan kat Asiari SACC then full house so try Pizza pun full house jugak...hemmm...apelagi last sini la kan....nyummmmm nyummmm sedapnyerrrrrr...lame dah tak layan sini so sekali layan syok gak....hehehhe.... ..yummmyyyyy...

 

...yummmmyyyy....

...yummmmyyyy....

aku yang tukang abiskan pun semua…hehehe.,…almaklum la dalam proses menaikkan sikit berat ni(sikit jer tau)…yer la asik orang keliling komen kurus jer..tak makan ker?..padahal makan banyak jer…letih nak jawab la beb….;P

 

 

 

 

..phewwww kenyangg..

..phewwww kenyangg..

Kenyangnyeeeee…..hehehe…sempat lagi semalam cuci mata tengok2 baju raya n sempat lagi kitorang shopping blouse untuk mama2 kami tersayang….hehe…

Then, rush balik umah…siap2 semua…pas tu gi surau sek.7…surau ni memang sentiasa ramai n penuh sampai kena perbesarkan lagi…Cuma mungkin sebab baru kan so bab2 sahut-menyahut tak meriah lagi kat sini…agak sayup2 jer dengar kalau nak dibandingkan dengan surau/masjid yg veteran memang lagi meriah la bergema sahut-menyahut esp time tarawikh kan…. J

Advertisements