Tags

, , , , , , , , , ,

aku selalu suka dengar repeat banyak kali lagu ni (The Loneliness – Babyface)…kalau boring layan radio dalam keta so apelagi layan cd yg aku burn sampai 18 lagu tu…hehehe…sory ek tak cukup budget nak beli ori sekarang..kalau dulu yer la…aku beli ori sume (errr zaman2 pakai kaset lagi la…)…

oppssss video ni banyak censored sikit…ahakssssssss…korang dengar jer ek tutup mata bleh?..ahaksss…(chehhh…bertuah la sangt…hahahahaaa…)

****

ala…nak letak lagu raya….banyak sangat yg aku suka…layan jer la ek….hehehee…

alamak aku nak layan jiwang jap ek….bukan selalu pun (errrr tak selalu kan?hehehe..)….

secara jujur2nya…aku memang selalu fikir pasal ‘dia’…magnet ape la yg dia pasang kat hati aku ni…tapi aku dah pinjam screw driver n spanar lagi untuk longgarkan dah…so boleh la kalau nak tolong ‘lekatkan’ mane2 part yg baru kayyyy….ahaksssssss….

kadang pelik..aku bukan jenis yg merengek-rengek ihikk ihikkk ker…or jenis yg nak menggeletis or menggedik tak tentu pasal…aku boleh berdikari…aku bukan jenis yg perlukan berteman-teman sentiasa…aku boleh pergi sana sini sendiri….aku boleh meredah malam sorang2…aku bukan jenis yg mengharap orang layan aku bagai puteri…dan yang paling penting aku bukan jenis yang nak gunakan duit korang or memintak-mintak sesennnnnnn punnnnnn melainkan korang ikhlas belanje aku….kalau korang kenal aku..korang tahu aku bukan jenis yang kisah tentang hal2 tu…aku tak berkira dgn kawan2…..helllooooo….

hanya sebab aku tak cukup keyakinan diri n plus plus sikit yang buatkan aku ditembak dengan peluru bertubi-tubi…terasa macam kena dengan M16 plak…tak bernafas aku….ade jer yg kurang…ade jer yg x cukup…keeps expect me to do some thing more n more…better n better…ok i know u want to help me to be the person that have every single GOLD+Platinum+Diamond qualities…really appreciates that….

heyyyy…tolong la ingat i’m a woman…normal like others…i know how to differentiates between ‘soft’ n ‘harsh’…come on la…u too know exactly the tone of your voice….bukan 24jam aku boleh jadi ‘iron lady’ okay yg boleh terima segala panah2 tu…huhhhhh psycho maaa….well, abaikan la ape2 yg aku pernah cakap pada kau or pernah tulis or penah msg or penah bagi or wateva la….just throw everything away…me too trying consistently throwing the ‘pieces’ sikit2…a piece per day…ahakssssssss…

….

could someone help me at this moment…where my prince charming ni? i wait for u so long already laaa…ahaksssssss…cepat la bawak i lari so i tak payah pening2 lagi….hahahahahahaaa…..(alamak sory beb…hari ni memang tengah sengallll…korang pun boleh nampak betapa bengonggnyaa kawan korang ni..hahhaa…)….

well, to u mr. (my jodoh), where are u? i mean u la…mama cakap cepat2 la hantar tanda…next year boleh buat serentak dengan mak ila (my auntie, she’s 28)…so can save budget maaaa…so d balance money can spend for better honeymoon laaa…hahahahaaaa…….adiossssssssss… 😉

Advertisements