aku nak enjoy my new life..(bukan la maksud before this tak enjoy..cuma nak lagi happy2…hehehe…)

aku nak suka semua…semua termasuk yang aku tak suka or ala-ala ker nak belajar suka jugak (wehhh bukan termasuk benda2 yang tak elok okay…yang elok2 la beb…hehe..)…supaya hati aku ni takde simpan ‘rasa’ yang bukan2 yang sakit2 dah…ahaksssssssss….just enjoy it…hehehe…

….

malam nanti kalau rajin aku sambung story…

“…hai selamat hari raya….kami semua ucapkan…lalalalallaaaa……”

wahhhhh layan lagu rayala plak…hehehe…..;D

Advertisements