Tags

, , , , ,

kawan-kawan……i saje nak bagitahu ni…..ade METROJAYA WAREHOUSE SALES, 23-28/10/08 NI…

VENUE: STADIUM MALAWATI SHAH ALAM…..alamak aku lupe plak time dia…hehe..ala gi jer la yer kalau korang rajin2 banyak la gak kot kalau tengok dari peta dalam yg diorg tunjuk..hehe…

……

semalam 15/10/08….aku berada kat PWTC ada exhibition so kena jaga booth la kan….layankan jer la…errrrrrrrr pssstttttt menarik gak la aku men’cuci’ mata semalam…hahahaaa….bukan nyer nak gi tambah2 ilmu tengok booth  lain tapi gi cuci mata plak…ahaksssssss….well, u know me…. ;-D

time nak pergi punya la nasib tak baik…bleh plak tayar aku tercucuk bolt nut yg besar nak mampus so aku terus gi tempat makcik aku tukar kereta n nasib baik adik aku ada so dia terus hantar aku n member aku ke pwtc…time balik plak…mak aiiiii hujan giler2 lebat….aduhhhh….nasib baik la kitorang naik komuter dari hentian Putra syok sebab dapat seat so sampai s.alam tak la patah pinggang aku kena diri kan coz i pakai high heel giler2 tinggi u + meriah lagi siap jalan berbunyi2 macam loceng plak…hahaha….kalau aku rajin aku letak la gambar kasut yg ‘meriah’ itu…hahaha…entah nape ek aritu aku suka beli kasut tu….GILER MERIAH…hahaha….

ohhhh lupa nak citer….sebab ade time2 yg boring semalam so aku berjaya melayan boring aku dengan menyelesaikan SUDOKU berhelai-helai jugak la abis….WELL, ANYBODY WANNA FIGHT WITH ME?….chewahhhhhh ada tak rasa bunyi macam berlagak nak mampus….hahahaha….takde la saje je memang aku kan SUDOKU’S ADDICT…hari tu rugi plak tak join competition tu kalau tak mane la tahu kot2 terdapat duit kan…chewahhhhh….KALAU ADA ORANG BAGI HADIAH PADA AKU SUDOKU PUN MEMANG GILER2 AKU TERLOMPAT2NYER LA….errr ade yg nak bagi ker ek?…ahaksssssss….SELAIN AKU NAK DAPAT HADIAH SNOW GLOBE SO HADIAH LAGI SATU YG AKU NAK ADALAH SUDOKU…..

haaaaaa tak susah kan kalau sape2 jadi bf aku…tu jer aku mintak…bukannyer aku mintak intan erlian emas segala…..(errr tapi aku ni kaki makan so bab makan memang aku suka kalau dapat hadiah makan2…ahaksssss….walaupun slim camni tapi kuat makan tau…i bukan diet2 ok…takdenyerrr…)errr ikut hati aku bukan kaki pakai barang kemas la….yang ada kat tubuh badan aku sekarang ni pun yang mama aku belikan dari aku kecik dulu…aku pakai jap jer time sek. rendah then buka lame tak pakai…then bila aku dah masuk U ade 1 hari raya tu tetibe mama aku keluarkan n tanye aku tak nak pakai ker….hemmm difikir2kan so aku pakai la balik sampai la sekarang….errrr tapi 2 cincin emas yang ada aku simpan buat khazanah jer…(hehehe kalau aku pakai nanti orang ingat aku dah kawin plak terus tak jadi nak tackle plak kan…hahahhaaaa…..)…

…..

hemmmm…tadi time lunch aku terus keluar nak balik rumah…entah kenape tetibe jer masa tengah drive on d way tu…mata aku terus berair….n i can’t hold it anymore…few drops fell down… don’t ask me why….i don’t know…..i don hav any specific reason for that….hemmm…i don’t know…

it’s just i felt something unexplainable in my heart which…i can’t explain it la beb…it was just something that hemmmm uhhhhh……..pernah tak korang rasa macam tu…dah lama aku tak nangis…(errr kire lame la kalau lebih dari sebulan kan…ahaksssss…)…‘rasa SAYU’ tu datang tiba-tiba n i lost control…..maybe cause of you or you or you or you ++++ or cause of my hormones ++++ or surroundings ++++ or etc +++++

Advertisements