Tags

, ,

“camne nak pengsankan orang”

erkkkkk….i checked my blog stat….tergezuttt aku….hehehee…ade ker aku bagitau cara2 nak pengsankan orang ek??… oooooo tapi ada aku bagitau cara nak pengsankan tikus kan…hehehee…same jer la guna chemical tu kan…lawak plak….ni search untuk langkah berjaga-jaga ker or untuk memulakan langkah nak buat lak ek??..heheee…;D

ni aku kat Penang…sampai maghrib tadi….2 hari kat sini nasib baik la member aku bawak lap top then aku tukang bawak celcom broadband ni… laju plak kat sini…hehe..tu yg best ni…HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access)…patut la…kalau kat tempat aku 3G UMTS (Universal Mobile Telecommunications System)jer selalu…aku tak berape tahu sangat pasalbenda2 ni…tapi kat area kawasan umah aku memang la lembap sket…tapi kat penang ni laju giler best….

….

hemmm aku ada story sikit emmm tapi aku simpan dulu la ek nanti line clear aku story ek..hehehh…;P

….

tengahari tadi dah selamat la majlis pertunangan makcik aku dengan bro a…dengar2 cerita bulan mei next year la akan melangsungkan majlis perkahwinan….;D tumpang happy….tapi yg tak syok dah semua mata tadi beralih kat aku la kan coz tinggal turn aku plak…alamakkk….nak mintak bakal pakcik aku tu carikan boleh…ahaksssssssssss….;P

….

kelmarin aku hantar ms. y kat tempat ms.t, kebetulan dah kat area situ so aku msg la my fren ni…macam xde reply jer…then aku charged hp so tak perasan la…tiba2 aku checked balik ade 2 missed calls…. hemmm…dia call ker? tapi lepas tu aku msg balik tanye tapi tak plak reply…hemmm…pelik…takpe la….

korang, pernah tak korang ada jumpa orang yang bila berdepan dengan dia bukan main laginampak dia happy, gelak sana sini macam happy lamacam seronok giler la life dia hari2…ataupun kadang2 nampak ego + berlagak macam life smooth jer macam takde probs la…macam ibarat “i’m OK’ jer sepanjang masa….tapi ada tak yang korang perasan adakala orang camtu selalu selindungkan kesedihan hati dia kat belakang…simpan sendiri….lonely…tapi cuba untuk tak rasa lonely…cuba hiburkan diri…tapi kadang pernah tak lihat pada yang hidup mereka mewah tapi sebenarnya mereka masih belum bahagia sepenuhnya..masih ada something missing or tak cukup lagi dalam hidup mereka…mereka gain something but lost something… chasing some thing but have to forget/ignore some thing….hav to sacrafice sometimes….. apa agaknyer mereka akan jawab kalau kamu tanye “Are you Okay?

“are you Happy?” “really happy?”

aku pernah tanye satu soalan ni pada my fren dan aku rasa soalan ni pun sesuai untuk aku….

“apa lagi yang u cari dalam hidup u, apa lagi yang u belum dapat?”

hemmmm….

….

..can u read my mind?..

..can u read my mind?..

nanti bila free aku nak cerita pasal lelaki yang mempermainkan istilah ‘kawan’ n istilah ‘hati’ sesuka hati… sorry beb, ‘no tester’…remember that ok lelaki2 kat luar tu….women bukan macam kasut ok yang korang boleh main slumber jer test n try…”ehh, yang ni cantik la,,try pakai..eh tak cantikla plak,tukar la cari lain…ehyang ni lagi lawa, try cepat…eh tak sedap lak pakai..ala tukar la..eh yang ni design cantik..test la pakai..ala macam bla bla bla….” urghhhhhhh….malas la nanti la story…

Advertisements