Tags

, , , , ,

“Carikan aku new bf”       (aku check kat blog stat….ada ni..;)..)

haaa??????????…..kelakar la sape yang search ni boleh sampai ke blog aku…hahahahhaa….

adoyaiiiiiiiiiiiiiii…..errrrrrrr agak2 dapat tak jawapan yang dicari tu??????hehehhehee….

buat sesiape yang search minta carikan new bf tu….errrr just nak bagitau la..tuan punya blog ni pun tak jumpa lagi bf sendiri…camne nak carikan orang lain plak….ahaksssssssssssss….

(jangan marah ek…joking…..)…….agak2 kalau aku search tu kat google ke yahoo ker sampai k blog mane la plak ek…heheheheheeeeeeeeeee…………..

daripada aku nangis terus jer aku gelak macam nak pecah perut plak…hahahaha….

……….

..view celah jari aku..

..view celah jari aku..

 

petang semalam lepas keje patutnya gi gym…tapi sekali aku punya la dah bersiap pakai pakaian sukan dengan sport shoes semua…sekali full house la plak….so apelagi terus aku ajak diorang gi main bowling la kan….lepas gerammm….hehehhee…..

malam ni plak…..jap lagi aku nak bersiap-siap gi main badminton plak sambil sorak diorang main futsal……kali ni dah booking tempat so harap2 release tension lagi la…hehehhe…. (tak lama dulu kan ade orang sound aku….suruh gi main badminton ker futsal ker isi masa lapang + stabilkan emosi + blablabla….ntah ek tak ingat sangat pesanan dia tu….tapi sentap gak la time dia cakap dulu tu..bukan ape..aku memang dari zaman sekolah kaki sukan pun siap masuk pertandingan semua so bukan la maksud aku tak bersukan pun…cuma sejak akhir2 study kat sini yang dah kurang aktiviti sukan tu…yer la mane tak…takde geng yang nak bersukan same….ni bila keje kat sini baru la start balik mengaktifkan diri ni coz ade geng sekepala….

…..

aku tengah pelik ni….mane la menghilang member aku sorang tu…tetibe lost contact ngan dia…dia further study ke jepun…before this selalu jer YM same…last dapat YM ngan dia dapat tahu dia balik malaysia cuti jap tapi lepas tu terus tak dapat contact n tak nampak dia online lagi dah…ishhhh confused sungguh aku….mane dia ek…sebelum ni aku pernah gak cakap kat dia…aku teringin nak pergi Jepun…sangat2 nak pergi sane tp tu la kena tengok budget aku cukup tak nanti sempat tak sebelum dia habis belajar kalau ikut hati aku nak turun sane…sebab tu time study dulu aku belajar bahasa Jepun…aku suka sangat….tapi tak apply so memang la dah lupa banyak…hehehhe….

hari ni plak ada bos atas aku gak gi further study ke Jepun n tak tahu la berape lame dia kat sane or terus duduk sane ker kan coz wife dia org sane klu tak silap….hemmm…dah cakap kat dia gak…nanti kalau ade peluang turun jepun boleh la mintak dia guide…hehehe….dia cakap maybe next year ade trip ke Jepun so harap2 nama aku dapat masuk list la ek….hehehhee….

yer la tahun ni gi Indon…aku dapat gi sekali next month ni….so next year tak tahu la dapat ker tak kan…hemmmm…….. ade orang tu tak info2 pun ek kot la kan nak info kawan2 (errr lupa lak aku ‘kawan’ ker ek?….)….even dah sah2 dtg sejengkal je pun tak info…well….aku tak harap pun tapi saje jer kot la teringat kawan2 kan…(oppssss lagi sekali…hemmm maybe aku tak masuk list kawan kot…ahaksssss….saje je buat ayat camni…kalau orang tu dengar sah2 kena lecture 2 hari 2 malam tak abis….phewwwwwwwww…..nanti keluar la macam2 ayat dia….eleh ni aku tulis kat sini jer bukan aku keluarkan kat mulut pun…ahakssssssss….wateva…saje jer nak panjangkan tulisan ni….)

….

ohhhhh lupe plak ade lagi satu berita….ayah aku bagitau tadi…member baik aku mr.R nak kawin hujung minggu depan…so aku tak jadi la balik minggu ni…nampaknyer aku terus balik minggu depan la…akhirnyaaaaaa dia settle dulu dari aku ek…hehehhee….tak sabar aku dapat kad jemputan dia yang dia pos kat aku…hehehee….(sorry la yer pada family2 aku kaum kerabat semua yg selalu nak matchkan dengan dia..so terbukti dia bukan untuk aku n aku bukan untuk dia kan…hehehe….)

Advertisements