“melisa….lepas ni tak payah beli kalau company M****…”

mak aiiii tergezut aku boss aku jerit…..ingat ape la….rupenyer company tu tak murah hati sponsor kot padahal beli barang kat dia banyak pun…apelagi bising la boss aku…

“melisa…yang tadi tu la yang sponsor your trip nanti…dari company A******”

hehehe…yang ni plak tadi ada datang…bagus betul tak lokek nak sponsor…n memang patut pun coz kitorang meng’kaya’kan diorang jugak dah berlambak barang beli kat diorang pun kan…hehehhee…

serabut jer aku ni……tetibe banyak benda nak settle lak…hemmmm…alamak nak jumpa member aku kat pak li ni dah janji ngan dia….sebelum dia kawin so nak sembang sakan jap…ahaksssssss…

k nanti sambung…..

Advertisements