Tags

,

“awk, saya nak kenal dgn kwn awak yg datang tengok saya kat hospital tu boleh x? balas r..”

yaaa ampunnnnn….desperate giler mamat ni….aku forward sms ni kat member aku yg dimaksudkan…hehehe….dia balas…

“huk aloh. mcm celaka. desperado nk mampos. abaikan nome..”

hahahahaa….aku memang takde reply dah sms mamat ni….sengalllll….

aku kalau orang nak kawan2 no hal nyer tapi buat la macam kawan kan…jangan la mengarut ntah ape2 plak…aduhhhhh…kalau camni alamat goodbye la….

….

aku ade terfikir something..ingat nak contact sorang ‘kawan’ tu nak sembang + tanye pasal ‘something’ tu…hemmm tapi takut lak aku coz lame gak tak contact dia…hemmm…

aku kan jenis yang:

– kadang aku suka nak mesej member2 tapi kadang sebab aku tak nak rasa sakit hati ker or terase or watsoeva…so aku selalu pilih tak mesej langsung coz kalau aku mesej kalau orang tak reply nanti aku yang sakit hati sendiri so baik aku tak mesej langsung so memang aku tak dapat mesej ape2 so tak la tertunggu ker kan….

Advertisements