Tags

, , ,

semalam bangun pagi2..kul 7 dah keluar umah bersiap gi jogging kat tasik s.alam dgn cik L n mr.O…
aduhhh lame giler tak turun padang…lenguh gak kaki aku..stamina pun dah kurengggg…hehe..
last2 layan jalan2 kat batu reflexology tu..hehe…ala2 melancarkan perjalanan darah la kan..;D
….
jumaat malam..e.t teman aku gi hantar member aku ke Jalan Duta..makk aiii lame giler aku tak pergi sini..
banyak dah berubah jalan ek..hemmm…lame giler tak jumpe cik e.t so apelagi layan sembang sengal2…ahaksss..
kitorang sempat round bukit bintang on d way balik tu…errrr cuci mata sikit la..hahaha..
ade kebetulan mamat sebelah keta tu err ‘cute’ gak..haha..ala beb kitorang tengok2 jer kan..;P
cik e.t baru balik dr bandung…wahhh wahhhh….takpe nanti aku gi nx month harap2 sempat la shopping sakan gak..hehe..thanx cik kak…comel kain tu..hehe…pink color maaa…ahakssss…
….

weekend ni aku rasa takde buat ape sangat…lebih pada layan jiwa jer..ahaksss…+ layan bantal+tilam.. hahaha…entah ape yg letih sangat pun tak tahu la..;P tadi petang lapar sangat so aku gi drive-thru mc D then terus lepak kat dataran belakang blue wave tu…apelagi aku park tepi terus layan makan fries + nugget + sundae choc…hehehhee…ramai betul manusia hujung2 minggu kat sini..(errr ade ker sape2 terperasan kewujudan aku kat situ ek..hahah..)..aku suka tengok panorama kat sini…ramai family bawak anak2 kecil main layang or main bola or main badminton or main basikal or main lari2 or just lepak2 picnic…hemmmm….. (errrr mesti korang kata aku layan cuci mata gak ek…hahahaha….)

…..

tetibe aku teringat pasal video clip yg aku gatal buat as a present to someone (even tak bermakne sezarah pun pd org tu)..then aku layan letak kat youtube plak..adoyaiiii…ape kessss la aku ni….hahaha….time tu tengah crazy kot…ntah ape2 jer aku buat…tambah dengan 1 kotak present tu plak…aduhhhh bleh tak aku nak reverse balik aku nak mintak balik present tu nak humban kat tempat pelupusan sampah…hahahhaa….biar terbakar langsung tak tinggalkan jejak/kesan….tetibe malu plak aku rase bagi present ntah ape2 jer tu even aku buat sendiri konon2 ‘art’ la sangat (errr aku bukan jenis bagi present yg mahal2 giler babas coz aku pun tak cukup budget..tapi aku suka bagi yg tersendiri)…poyo gilerrrrrr….sengalllllll….

ahhhh tolong la lupakan or padam ape2 yg aku tulis pada tiap gulungan helaian yg berpuluh-puluh tu…aduhhhh malu la beb…aku harap takde siape yg tahu pasal tu or takde sape yg pernah tengok selain dia…hahahhaa… ikut hati awal2 aku nak buat ‘origami’ tu tapi tak jadi so just buat sendiri guna kertas sendiri…hahaha…eiiiiiiii mane nak sorok muka aku ni…hahahaha….nasib baik la aku tak buat crosstitch macam yg dulu kalau tak lagi la tak tahu nak sorok mane kan lagi la benda kekal..hahhaa..

errrr…aku harap CD tu dah dibuang ke laut la ek…ahaksssssss…aku tak kecik hatinyer even semua benda tu dah dihumban ke tong sampah malah aku lagi suka kot coz takde ape2 bukti yg aku pernah ter’suka’ errrr crazy…hahahhahaa….

“you can close your eyes to the things you do not want to see,

but you cannot close your heart to the things you do not want to feel..”

Advertisements