Tags

, ,

“u should know me by now!..”

perghhhh tergezut gak aku tadi time jaga exam same dengan Dr.W…phewwww… mesti kecut perut students tu semua…hehehee…. soft spoken tapi tegas…hemmm…

….

emmm bagi aku tarik nafas jap…mmmmmmm…..aku nak merapu bukan2 bermula pada tulisan yang seterusnya ni so aku bagi amaran pada korang awal2 yer..kalau rasa nak termuntah tak payah teruskan baca okay…

Benar Benar – Adam –

Semalaman ku tak kering mata

hidup ku kabur berlapik pilu

mengharap esok kan bisa menjanjikan

sebuah lembaran baru

sejak kita berdua berpisah

aku tak habis habis gelisah

apakah itu tandanya bahawa

ku benar benar cinta

ku benar benar sayang

tak terjawab bila hati bertanya

ke mana kau hilang

ku benar benar cinta

ku benar benar sayang

suluhkan gelita kalbu ku terang

semalaman lagi bersendiri

parahnya diseksa sunyi sepi

beginikah perasaan

pabila kita disisih cinta

kusangka ku tabah berdikari

rupanya rapuh untuk berdiri

kembalilah kau kepadaku

kerna ohhhhhh…..

ku benar benar cinta

ku benar benar sayang

tak terjawab bila hati bertanya

ke mana kau hilang

ku benar benar cinta

ku benar benar sayang

suluhkan gelita kalbuku terang

….

phewwwww aku type lirik sambil dengar lagu…gila laju jari aku..ahakssss….

ok aku sambung cerita jiwang leleh next entry kay…adios….

Advertisements