Tags

“tak naima..aku takkan lupa..sampai mati pun aku takkan lupa..”

“aku faham beb..”

YOU ARE THE LAST WOMAN ON EARTH IF I HAD TO CHOOSE.. kau tak sakit ke kena dialog macam tu?? hina sangat ke aku? ha?? hina sangat ke aku hah beb?? yang dia boleh cakap dengan aku macam tu.. beb, aku pun manusia..kann..aku pun ada hati.. aku pun ada perasaan.. aku pun ada maruah.. yang dia tergamak cakap dengan aku macam tu.. semua ni..semua pasal ayu ok..all because of ayu..! “ 

….

“yes..how can i change people, naima..?? how can i change people’s feelings..?? How can i change Hussin’s feeling towards Ayu..?? it’s my mistake..my big mistake kan..?! I got too close to Hussin right after what Ayu did to him..” 

“No! it’s not a mistake zoey.. it’s just Hussin is too blind to see..!”

….

dialog dari drama Sindarela TV3…sampai bila-bila pun aku tetap suka n tak jemu dengar dialog ni berulang-ulang kali dan aku tak bosan untuk letak dialog ni kat entry aku banyak2 kali..masuk ni kali ketiga aku letak kat entry aku…hahahaa…aku harap koarng pun tak bosan la baca berulang kali jugak…ahaksssssssss… ;P

nape aku suka sangat?..hemmm…sebab aku pernah ‘rasa’ ala2 ayat2 menyakitkan macam tu tapi ‘point’ berbeza tapi ‘sakit’ tu lebih kurang sama coz ‘sentap’ terus mencucuk ke jantung…hahahaa…dan ‘ayat’ tu terngiang2 jer n memang agak sukar la nak lupa…be careful on your words la beb…terlajak kata hemmmm faham2 sendiri la…maaf yes tapi lupa hemmm…

Advertisements