Aku singgah kejap untuk conteng sikit kat blog ni…baru balik shopping dgn 2 member ofis tadi…aku Cuma nak cari sandal baru jer coz sandal aku dah lusuh giler…hehe…tapi last2 balik dengan lebih dari 1 plastic…camne tu?…siap sempat lak beli ‘tutttt’ err 2 lagi…hahahaa….abis pokai aku…dah tu sempat lak ‘tersinggah’ (saje letak ‘ter’ sebab bukan sengaje aku nak singgah awal2..hehe..)….terbeli eh memang berkenan terus beli selendang + anak tudung ‘ala-ala’ tu….ahakssssssss….adoyaiiiii ini makin buatkan lari budget ni..punya la simpan nak shopping kat indon tp dah terawal shopping kat sa.lam plak… J

….

Emmm…sambil karang ni sambil layan lagu ‘Lepaskan-Fabulous cat @ OST Ezora’……hemmmm…

“tidak terdaya melihat ape yg telah dibina….bertahun lamanya tetap di jalan samar…..segala helahmu hingga kayu tiga….merata-rata di dalam kisah kita…..memang perjalananku banyak cacat celanya….fahamku segalanya punca percaya….biarku pergi kerna ku terpaksa….dari ditinggalkanmu begitu saja…..lepaskanlah aku dari terseksa….biarkanlah ku janganlah merana….”

Entah….saje jer….takde kaitan dgn hidup aku pun…..emmmm….

…..

Betul la kadang2 bila kita terlalu sibukkan diri dengan kerja…hampir2 kita terlupa ‘soal hati’….hemmm….kalau ingat2 balik semua cerita hidup aku…hemmm….. ingat tak entry aku yg ini https://elizhitomi.wordpress.com/2008/10/26/no-drama-without-conflict/

Huhhhhh…..itu hanya salah satu darinya….ada yg lagi ‘sakit’ juga yg lain sama sekali dgn episode yg aku tulis tu tapi biarlah yg tu simpan jer…..takut ada yg ‘terasa’ nanti….aku manusia biasa malah wanita lagi yg tentu sekali penuh dengan emosi kan….gila kalau aku kata ‘I’m okay…I’m fine…”….hahaha… depan2 orang yer la ‘kuat’ sangat….tapi kat belakang…hemmmm….sendiri yg tahu….tapi still maintain ‘strong’ gak…ahaksssss…

….

Kadang2 kelakar plak nak bahaskan soal hati, soal cinta, soal2 emosi ni semua…..lain orang lain jugak pendekatannya….hemmm….

..just a note..

..just a note..

Advertisements