Tags

Ok ni baru aku sempat nak jawab tag dari sis ekin…..hehe….

1. When is the last time you ran? Semalam, coz berlari ke toilet nak muntah…

2. Do your jeans have rips, tears and holes in them? Nope

3. What are you dreading right now? Death. (same wt sis ekin)

4. Do you celebrate 4/20? haa? Tak faham..blur gak..

5. When is the last time you saw your significant other? Errrr…hemmm….aaaaa….mmmm….entah ek….no comment….

6. Do you get the full eight hours of sleep every night? Nope, selalunya 5 jam kecuali weekend baru terlebih jam sikit…ahakssss…. ;P

7. What is your favorite current song? Takdir Cinta by Rossa

8. If anyone came to your house on your lazy days, what would you do? Smile n smile…then, cakap “eh, kalau ko nak minum air, amik jer tau dalam peti ais tu macam2 ada..”….hehehe…(sengih…).

9. Who last grabbed your ass? Haaa…mane ade beb…;P

10. Have you ever been in your school’s band? Errr…dulu ade join pertandingan nasyid…hehehe…. ;D

11. Do you own a pair of Converse? Aku belikan sepasang untuk adik aku ade la…hehe…(ade ciri2 kakak yg baik tak pd my bro tu…ahaksssssssss….)

12. Did you copy and paste this survey? Yup…malas aku nak tukar2 lain…hehe…

13. Do you eat raw cookie dough? Nope

14. Have you ever kicked a vending machine? Errr…jap rasa2 errr macam pernah jer coz dah telan duit aku pastu tak keluar2 plak bendanya….hanginnn jer….ahakssssss….

15. Do you hate it when a radio ruins a song by playing a slow one after it? Entah ek..layan aje….

16. Do you watch Trading Places? Tak ingat…

17. Have you ever stayed on line a long time waiting for someone? Pernah kot..

18. Are you ‘cocky’? macam tak jer…ahakssssss…. ;P

19. Could you live without a computer? Alamak..tak boleh la kot…nanti sape nak update blog ni..hehe…

20. Do you wear your shoes in the house? Dalam rumah tak la…

21. At what age did you find out Santa was not real? Errr..ade ker masa2 yg aku rasa santa ‘real’ ek?..hehe….

22. How many phones, house phones and cell phones are there in your home?  Alamak aku banyak rumah so tak tahu nak kira…takpe la aku kira akunyer handphone sorang jer dah la kan…hehee…, house phone = takde

23. What do you do when you are sad? Menangis sambil driving….singgah drive-thru Mc D pastu gi lepak makan tepi jalan dlm keta  kat dataran or port yg ada view menarik…balik, pray to God, supaya tak rasa ‘sakit’ camtu lagi…hemmmm….

24. Who would you call first if you won the lottery? My Dad kot…(coz kalau my dad..dianyer reaksi excited dia kadang lebih dari aku…hehe…)

25. Last time you saw your best friend? Last 2 weeks… (coz dia balik perlis adik dia meninggal then aku plak gi indon seminggu…so this week baru nak jumpe balik kot..)

26. Who, or What sleeps with you? Errrr…setahu aku handphone aku jer 24 jam tido sebelah aku…..

27. Are you still in High School? Nope.

28. Is anyone on your bad side now? hmm perhaps no.

29. What jewelry are you wearing now? Ok…aku pakai rantai emas mama bagi tapi loket aku tukar pakai yg bestfriend aku Djah bagi loket love bersinar-sinar…lagi aku pakai gelang emas mama bagi jugak…..haaa tu jer la kot…yg lain2 aku dah tanggalkan…cincin pun dah tak pakai…hehehe….

30. What is the first thing that you do when you get on line? First, selalunya aku check blog emmm tak kisah la blog aku atau blog orang kan….then emails, YM, friendster….

31. Do you watch Grey’s Anatomy? Yup…suka sangat tapi tak ingat bila siaran…just buka TV ade then tengok tak berkelip-kelip…hehehe…

32. Would you ever wear a boy/girlfriends clothes? hmm a girlfriend yes…ni selalu gak kot esp dgn my bestfriend la…hehhee…boy emmmm kadang2 la pakai baju cousin aku or adik aku kalau terdesak nak cari baju…hehehhe….

33. Where do you work? Shah Alam

34. What are you doing on Friday? Entah ek macam2 la kot…lepak jalan2 lepas kerja kot or balik kampung terus…hehe…

35. Is Justin Timberlake becoming the next Michael Jackson? Entah…tak kuasa aku nak jawab soalan ni…

36. Favorite name for a girl? Darin Nadhifah (haaa…jangan tiru ek…ni aku nak bagi nama kat my future daughter nanti… InsyaAllah…)….maksudnya bunga yg bersih….

37. Favorite name for a boy? Emmm…alamak terlupa plak aku nak fikir…tapi aku suka nama yg ada huruf ‘Z’….macam Zarif (periang)….

38. Will you keep your own name when you get married? soalan nih tak berkenaan. pass…

39. When is the last time you left your house? Errr….pagi semalam time gi klinik…

40. Do you return your cart (I assume trolley)? Emmm..yer kot..

41. Do you have a dishwasher? Nope.

42. What noise do you hear? Song by Opick – Bila waktu telah berakhir…hehe…

next 5 people to be tagged : korang semua la yang rajin nak buat k… ;D

Advertisements