Errrrrrr………..korang nak ker dengar cerita kisah cinta tak kesampaian aku…hahahaha,,,,

Nanti bosan lak korang layan…kata aku jiwang la plak kan….

Tapi takpe aku memang nak cerita n nak abadikan kat sini pun KISAH TENTANG SOAL HATI DAN PERASAAN AKU….

Ok aku akan cerita malam nanti kalau sempat…..errrr……hemmm……

Kalau aku imbas balik kan moment2 time aku CRAZY yg amat tu….aduhhhhh malu seyyyyyy….even sekarang ni pun patutnya tebal pipi aku ni tapi apsal macam aku slumber gilerrrrrrrrrrrrrr ek…..macam takde pernah jadi ape2 plak between kitorang tapiiiiiiiiiiiii……hemmmmmmmmmm…..nanti kayyyy…………. ;D

p/s: errr..sediakan tisu kalau rasa errrr jiwa anda lembut n sensitive…chewahhhhh….poyo gilerrrr…..takde la sedih pun….ahakssss…sengallll…

Advertisements