sorry….tak sempat lagi nak sambung cerita trip 2nd day n seterusnya…hujung minggu barangkali boleh sambung habiskan cerita trip to indonesia tu…hemmm…

….

semalam aku pulang awal…bergegas ke KL Sentral…aku parking kat stesen LRT Kelana Jaya…rindu dapat jumpa mama n ayah…hehe…sampai2 jer terus makan kat foodcourt atas tu…(errrr aku tak prefer sangat makan kat foodcourt sebab tak sedap..tapi lapar n diorang dah makan dulu kat situ so layankan jer la..)….

uhuk uhukkk…ape kessssss plak sejam lepas tu aku mengangkut beg plastik kat tangan….haaaaa apelagi kan aku beli 2 baju blous yg cantikkkkkk kat situ….cissss mentang2 aku baru jer gi money changer tadi gi tukar balance duit rupiah yg tak abis aritu…ahaksssss…dapat la jugak seratus lebih kan….aku ni memang pantang la kalau nampak je yg berkenan memang terus beli….tapi aku bukan jenis yg beli ikut jenama ok…aku tak kisah je beb apepun brand ya asal aku suka n sedap pakai…

masa borong kat rumah Mode kat bandung tu pun aku tak perasan jenama baju2 yg aku beli tu sampai orang lain yg tolong perasankan…ohhh rupenyer jenama yg ‘ehemm-ehemmm’ jugak… 😉

….

kul 8 hantar mereka naik train….so aku pun balik la semula naik LRT ke K.J kan…hemmm…best jugak tengok karenah manusia dalam LRT ni…hehehe…lame aku dah tak naik….tapi ramai je yg sumbat telinga dengar lagu or radio kot semua tu untuk mengisi kebosanan perjalanan dalam lRT tu ek…hemmm muka-muka letih balik kerja semua….ada yg hampir2 terlelap….time malam2 camni balik kerja dah penat2 kalau sampai umah ada yg membebel mesti temperature terus naik tinggi kan?….hemmmm…..mencari rezeki macam2 dugaannya…..

……

ohhh lupa plak…mama sempat bisik pada anak kawan mama yg kecik lagi… “..adik lepas sembahyang ke tolong la doakan kak lis ni cepat2 kahwin dengan orang yang kaya dan beriman…jangan sebut kaya jer kalau kaya jer tak beriman tak boleh jugak..so dua2 kaya dan beriman ok…”

hemmmm…aminnnn…. 😉

Advertisements