Tags

,

saje nak info kalau korang ada nak beli tv plasma ke nak beli cd/dvd player or ape2 barang2 electronic tu…ni ada clearance stock kat kilang ECE Technologies kat Section 17 dekat traffic lite belakang menghala ke padang jawa…

….

ok…i’ve no idea why i couldn’t recall back certain things…ape jadi pada memory aku??? benda yg baru few weeks jer aku dah tak mampu ingat…nape ni???…serius… i lost my memory??? hahhh i’ve no idea what hit me… arghhhh…..

aku rasa macam nak nangis jer sebab aku tak mampu nak recall ape2 pasal hal2 yg lepas even baru 2,3 minggu lepas….uwaaaaaaaaaa……. pasal kerja aku tak dapat ingat jugak lagi la…macam nak pecah kepala aku cuba recall balik tapi still NIL….aku marah diri aku sendiri…nape aku lupa semua hal yg penting2 semua tu…nape boleh jadi camni??…

Advertisements