cuti semalam hemmm….menggunakan sepenuhnya…ahaksssss…

pagi2 dah keluar rumah dari kul 7.30a.m…. ada hal dgn my bestfriend….then breakfast….lepas tu lepak jap balik rumah dia n keluar balik gi amik kawan kitorang kat area jln ipoh…..lepas tu terus ke Setapak….ehemmm ehemmmm….hehehe… saje kitorang gi layan masuk Spa….hemmm…saje nak buat ape2 yg simple2 relaxkan badan…..masing2 buat lain2… ;D yg nak mandi2 gi pilih la mandi versi ape kan…bunga ker garam ker kan…yg nak buat kat muka2 pilih la nak jenis camne plak kan…hehehe….

credit to the owner of this photo-taken from google image

abis tu kitorang layan gi The Mines shopping mall…fuhhhhh memang la tersangat ramai orang….gi makan kat Pizza….then gi booking untuk bowling….sementara tunggu kitorang gi layan main games yg ada kat area situ….well…aku belanje beli token untuk rm10…1 token kan 50sen….so layan la main ikut suka hati….layan main dance yg guna tangan tu then baling bola keranjang tu then main tembak2…perghhhh yg ni paling best coz ramai yg tetiba datang melihat kitorang…ahakssss…gempaq seyyyy kitorang bleh sampai berapa level dah…sampai dah bunuh lawan ‘Kraken’ lepas tu lawan errr ‘jaws’ lepas tu lawan ‘anaconda’ lepas tu ishhh tak ingat la kira macam real la sampai hidupan laut tu semua datang depan mata siap ada yg tolong jeritkan lagi…ahaksssss….budak2 dah penuh keliling mesti teruja tengok kitorang main…ahakssss…lepas tu dah habis token kitorang suruh budak2 tu sambungkan la main…hehehehe…. đŸ˜‰

ala sekali sekala kan bukan selalu jadi macam budak2 ni…ahahahhaa…then terus layan main bowling…mula2 2 games jer lepas tu tambah lagi 1 games….mak aiiii ada sebelah kitorang gilerrr gempaq asik strike jer memanjang…ishhh ni yg tercabar ni…heheheh…. đŸ˜›

ok la lepas tu balik dah kepenatan…. đŸ˜‰ tapi puas hati…hehehe….

Advertisements