aku masih kat lab lagi…uhhhhh…badan dah lenguh2..kaki dah sengal+lenguh giler…kebetulan hari ni plak aku *********….hemmmmm……lagi la tak larat…..

tapi semalam balik keje kul 8 malam..dah terasa macam home industry la plak kat lab ni…hahahaa……aku terus direct singgah secret recipe dan aku beli 3 slices of cake…… choc indulgence + brownies walnut + choc mud…..giler aku entah kenape nafsu nak makan choc cake membuak-buak semalam…(maklum la mungkin disebabkan pengaruh hormone mungkin…ahaksssssss…)

….

ehemmm ehemmmm….ada 1 panggilan telefon yang tak diduga tengahari tadi…hemmm… uhukkk uhukkk sampai nak tersedak aku…hehehhee…well, menarik jugak….ahaksssssss…. đŸ˜‰

….

Advertisements