Tags

, , ,

.sorry i love u.

.sorry i love u.

“because of another woman…i can’t see u back then……i’m sorry..i’m late…”

.

“i love u, eun chae…i’m sorry i figured out that late…”

(dialog drama ‘I’m sorry I love you’….)

(huhhhh…senang betul say I love u..konon-konon baru tersedar yg selama ni dia x nampak yg dia cintakan girl yg selalu di sisi dia tapi dia kejar girl lain…tapi bila dah frust menonggeng dan terlepas yg dikejar baru nak kata baru terperasaan yg depan mata….huhhhhhhh….wth?!….pentingkan diri sendiri…baru nak takut terlepas yg dalam genggaman selama ni tapi tak fikirkan perasaan n hati that girl yg dah jumpa someone else….huhhhh…saje menimbulkan isu cinta that girl yg bertahun yg dia perlekehkan selama ni n ala-ala baru nak menghargai la…chehhhhhh….so selfish…ohhh panjang plak nanti kalau aku nak bercerita pasal drama ni…hemmm….menarik sangat…..

.

Aku suka bila the other guy tu tunjukkan karektor ‘buruk’ tapi deep down inside…dia sebenarnya sangat baik….dia punya alasan tersendiri…hemmm dalam drama boleh la kita nampak 2 sudut seseorang itu tapi dalam reality selalunya kita akan terlepas pandang dan membuat tafsiran sendiri berdasarkan 1 sudut….hemmm…kita terlupa yg mereka masih punya sudut tersorok mngkin…..sebab tu aku suka mengkaji sifat manusia….aku tak terus marah membabi-buta….kita perlu relaxkan diri dulu sebelum menilai….coz kalau menilai ikut emosi masa marah tu memang alamatnyer tersasar arah sikit la…hehehe….tapi bukan semua orang kita dapat lihat sisi tersembunyi dia…hemmm…)

..

Gotta Be Somebody-Nickelback-

this time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren’t enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I’ll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I’ll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
‘Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I’ll spend forever with?

Cause nobody wants to be the last one there
‘Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you’re Lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
Cause it could be the one, the one you´re waiting on

Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There’s gotta be somebody for me
Ohhhhhh.

Nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere?
There `s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares.
Somebody else that feels the same somewhere?
There’s gotta be somebody for me out there.

..

hemmm…aku suka lagu ni…. 😉

..

ohhh aku tambah cerita sikit….pada mata kasar aku dia yg aku akan namakan sebagai mr.D….mr.D ni seorang yg sempoi…. senang bergaul dengan dia….punya banyak cerita sama macam aku….sama-sama tak henti2 berkongsi cerita…. walaupun tak punya kelulusan tinggi tapi mr.D ini punya banyak pengalaman dan punya pengetahuan yg dipelajari dari pengalaman hidup selama ini….hemmm sijil bukan isu besar di sini….bagi aku sifat tolak-ansur itu lebih penting dari segulung sijil….kalau punya kelulusan tinggi melangit tapi tak tahu nak bertolak-ansur, keras kepala, always right…huhhhh hidup masih tak aman damai jugak kan….silap2 lagi makan hati banyak…..aku rasa sederhana itu menarik…

..

entah yaa….aku rasa selesa….senang sekali….ohhhh jangan cepat fikir ke lain yaa…aku bercerita tentang seorang kawan…yaaa kawan…hemmm….aku dah buat kaji selidik awal2 sebelum aku melangkah jauh…so yup aku amat berhati-hati….well, pengalaman lama cukup mengajar…ahakssss…

my bestfriend cakap “if he’s d one dat u comfortable with, u enjoy with, u can share everything, proceed je la sis…i pray for your happiness….”

hemmm….thanx sis…masih terlalu awal untuk fikir jauh…aku tak nak silap berharap….biar la semuanya jadi sendiri ikut flow…aku tak mampu menilik future so aku tak pasti lagi apa yg akan berlaku next….hemmmm….anyway, yes he’s a nice guy……..

dialog i’m sorry i love you…

“to you..there was a lot of things that i wanted to give..”

(hemm…menyesal or terkilan lalu cuba mengejar bayangan that guy di hujung hayat…hemmm… sakit yg silap2 tak termampu untuk ditanggung…hemmm…)

“take me farthest from here…”

(hemm…sakit tu silap2 kalau tak kuat boleh jadi giler…hemm..)

Advertisements