Tags

,

hemmmm…macam tak percaya dah ada sijil kawin kat tangan aku semalam…hemmm…yg lagi sengal, nama aku plak yg dipanggil untuk wakil amik sijil kat depan…chehhh dah la aku duduk agak belakang…saje je nak bagi aku catwalk…bukan ape dalam list name tu nama aku atas sekali kat page 2 so kena la aku yg dipanggil…

‘kawan’ aku cakap… “so dah boleh nikah la…”

ahakssssssss…..sengalllllll…..cakap main2 baik tak payah…. kalau cakap betul2 takpe jugak…..ahaksssssssss….lagi sengallllllll aku ni… ;P

..bunga rampai-from flickr..

..bunga rampai-from flickr..

apepun memang best la sepanjang 2 hari berkursus…banyak info n banyak gelak ketawa….tapi part yg aku terkeluar air mata bila ditayangkan video clip ibu bersalin dari awal permulaan janin sampai la di atas katil bersalin sampai dikeluarkan baby dari perut….perghhhhhhh maunya aku tak meleleh air mata coz rasa takut ada, sedih ada, yaaaa begitu sekali pengorbanan seorang ibu melahirkan anak kan….so pada lelaki2 yg berkesempatan melihat video tu aku harap mereka tersentuh la di hati n lebih memahami dan menghargai wanita2 yg bakal menjadi wife mereka dan juga ibu mereka…..aku harap mereka lelaki2 tak sia2 kan kehidupan wanita2 tersayang itu……

…..

tadi, slumber jer boss besar cakap kat aku….. “u tahu guna EEG kan so tahu nak pasang kat kepala camne kan…ada manual kan n tunjuk point2 nak letak tu kan…”

makk aiiii…giler aku cakap aku tak berani coz aku just training cara penggunaannya sahaja n tak pernah lagi try apply betul2 pada manusia even tikus pun tak pernah lagi….woooo silap2 letak kalau terbiulkan otak anak orang kan ker tak pasal2 aku kena nanti….hehehe…so better call specialist la yg pernah gunakan tu…. tengok instrument ni memang menarik…yer la dapat nampak reaction otak korang kan….hemmm…camne la nanti bila buat practical pada orang…yg pasti aku tak nak jadi modelnya…ahaksssss..

….

hemmm….ni tengah kepanasan 1 bangunan ni coz air-cond rosak….hampehhh tull…terasa nak balik jer la kan…. tadi sepanjang petang dok try guna cholestrol meter tu….abis dah aku amik darah orang tapi hampeh tak keluar reading….macam sengal betul meter yg baru beli ni…tu la advance sangat sampai banyak karenah…yer la bila temperature lebih 30 degree C so terus takleh baca dah jadi error…chehhhh menyusahkan…kalau simple macam glucometer tu kan ker senang….huhhhh….aiikkk sejak bila aku jadi orang clinical ni…ahakssssssssss…..

….

Advertisements