Tags

..sweet..
..sweet..

suka betul aku letak photo2 kartun2 animax kat sini ek..sebab comel2..

hemmm…’dia’ out station so hujung minggu ni aku duduk umah jer tak ke mane2…nak gi tengok movie pun macam takde cerita yg menarik..so bertapa jer la kat umah…kalau ‘dia’ kat k.l pun belum tentu boleh keluar sama jugak coz jadual dia tak tentu kan…macam aku pernah cakap la dalam sebulan boleh kira 2,3 kali jer kot jumpa… ;-D …tapi bila tiap kali jumpa memang makan sedap2 la…ahaksssssssss……aku bab makan memang tak tolak…hehehe….
buat masa ni, ‘dia’ yg agak rapat dengan aku selain ‘bestfriend’2 aku la… tapi aku nak pinjam jawapan artis la kan “kami baru dalam proses mengenal hati budi masing2..”…..chewahhhhhhhhhh….nak tergelak plak… ;-P
Advertisements