semalam sampai umah dalam kul 12 tengah malam..(chewahhh macam cinderella baru balik plak..ahakssss..)…. sampai kat cineleisure jer makan2 sedap gak makanan yg diorang sediakan ni macam2 ada….macam2 gaya orang pun ada…yer la 2 panggung kot untuk tayangan awal Talentime semalam…1 untuk artis2 GB n lagi 1 utk Silky Girl plak…so aku join yg silky nyer…sekali bila dah duduk2 semua….tengok2 belakang rupanya Mawi n Ekin pun ada sama… sempat la bergambar (poyo kan..hehe..) tp tak sempat lagi nak upload kat sini…

ok dari sudut pandangan aku (seorang yg agak seni jugak ni..hehe..).. aku suka cerita Talentime ni…bagi aku ok best jer boleh layan…ada happy, ada sedih,…ada ketawa…ada nangis… semua bahasa ada… in fact, bahasa ‘silent’ lagi beri kesan (mengingatkan aku pada seorang bisu dan pekak yg aku kenal dan rapat dengan keluarga kami semenjak mak ayah dia jauh di s’pore..)….perghhhh…. (malu nak cakap coz aku ternangis gak la semalam, tersentuh betul hati ada part2 sedih tu,walaupun kejap tp beri kesan..walaupun tanpa suara tapi menusuk kedalam hati terus…cukup dengan gesture yg ditunjukkan jer…iskhhh iskhhh…)

ada banyak cerita dalam filem ni…menarik setiap satunya… aku tak sempat nak cerita sekarang….nanti aku sambung ceritanya….

aku suka lagu emmm yg aku ingat liriknya….

“tell me truth, are you my only one…”

Advertisements