pelik….apehal plak nak tengok my private photo….ntah sape aku x kenal…tapi nama profile lain tapi nama kat mesej tu lain…pelik…. kalau nama kat mesej tu macam dikenali…tapi takkan la plak? nape plak guna profile orang lain…sape sebenarnyer yg hantar mesej tu?….pelik…….ahhh macam2 lagi perkara yg memelikkan…..pelik la…..camne plak aku boleh terime email sedangkan pada masa tu aku dapat sms mengatakan berada di luar kawasan…..hemmm pelikkk….memang pelik…..so word of the day for today is pelik………huhhhhh….. hemmm….menarik la ‘bermain’ dengan orang yg pakar bermain…hemmm… tengok la nanti camne…..

hemmm…aku terase nak tengok He’s just not that into you lagi sekali la…ahakssssssss….. ;-p

Advertisements