Tags

, , ,

“if a guy treats u like he doesn’t give a shit. it’s because he doesn’t give a shit.”

“if a guy doesn’t call u, he doesn’t want to call u.”

“I may dissect each little thing and put myself out there so much but at least that means that I still care. Oh! You’ve think you won because women are expendable to you. You may not get hurt or make an ass of yourself that way but you don’t fall in love that way either. You have not won. You’re alone. I may do a lot of stupid shit but I’m still a lot closer to love than you are.”

(he’s just not that into you)

But sometimes we’re so focused on finding our happy ending we don’t learn how to read the signs. How to tell from the ones who want us and the ones who don’t, the ones who will stay and the ones who will leave…………….

Maybe the happy ending is… just… moving on. Or maybe the happy ending is this, knowing after all the unreturned phone calls, broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment you never gave up hope.

.he's so 'cool'..

.he's so 'cool'..

….

why man always sengaja being nice to a girl, then ‘melayan’ girl tu macam special la sangat….lepas tu tengok2, ada yg saje nak mengisi masa ‘kosong’..sebab suka nak hang out ‘ditemani’ dgn girl..kejar girl lain tak dapat, lepas tu saje boring,so why not isi jer masa wt this girl or that girl…. errkkkk….huhhh…(wehhh memang la kenyataan aku ‘bias’…hahahaa…sebenarnye jugak, nape jugak la girl2 tu lembut hati sangat..cepat gt tersentuh hati bila dilayan ala ‘puteri’ yg sebenarnyer takde makne apepun perbuatan tu bg laki kira biase jer normal tp bg perempuan dah diklasifikasikan sbg lebih dr normal..tu la beza pemikirannya…tapi beza tu hanya berlaku bila girl tu ada hati gak kat laki tu tapi kalau girl tu takde hati kat laki tu, kalau laki tu layan tinggi melangit pun, sekuman pun tak berbekas di hati girl tu..so u get what i mean huhh)…..

keluarkan kata2 manis sikit, ayat2 yg ala-ala bunyi macam ‘sy suka sangat keluar dengan awak, or sy seronok n happy sangat dapat jumpa awak or bilalah kt akan dapat keluar lagi or sy akan call awak nanti….’…padahal hampehhh, satu pun takde yg dia maksudkan…yang terkeluar di mulut hanyalah sekadar ‘skrip wajib’ untuk dihadiahkan pd wanita….. urghhhhh…… wahhh berkesan betul la filem tu pd aku…hahahahaa…..

….

Advertisements