ok serius aku xde idea nak tulis ape….

yang terlintas….

– aku x dpt blk kg mggu ni wlupun kononnya cuti pnjg…tp aku tak dpt cuti panjg coz kena jg exam… urghhh….

– nama je esok cuti Hari Buruh…tp ‘kawan’ aku sorang tu takdenyer dpt cuti esok pun tetap keje…hemmmm…bkn esok jer..malah esok lg dan esoknya dan esoknya dan seterusnya sepanjang minggu la…nx week bleh katakan smpi week lg 1 dia kat P.D kot…hemmm…. mcm best jer kalau aku lepak P.D. sabtu or ahad depan…ohhh tp sabtu ada majlis member aku kawin kat n.9 jgk…hemmm….

tp teringin nak lepak kat pantai dah lame tak gi pantai tgk laut…ahakssssss……kalau balik hari pun ok jer setakat P.D kan….dekat jer la nak drive x penat sgt kot….(amboi gigih benar… ;P …suke la… ;P…)

…..

ohhhh lupa…malam esok final OIAM kan…aku dpt tiket free so menyibukkan diri la gi stadium melawati esok….errrr nak bwk banner bleh?.hahahhahahaaa…..takde maknenyerr…. ;P

….

“saje je i call..”

“..tau… đŸ˜‰ ..”

(errkkkk….termerah muka…hahahaaa…)

…..

Advertisements