Tags

till dis moment, still no sms or call from him….hemmm….lepas case malam tadi tu….aku sms dia…no reply…sms lg…still no reply….pagi td bgn tido…aku try call..voice mail terus…off phone ker or bateri abis.?..hemm… sampai tengahari still voice mail…..aku ada tinggalkan 1 voice mail jer….kul 2p.m aku try call lg, ringing tp tak berangkat…..petang kul 6p.m aku try lg, still x berangkat….sampai ke malam x pick up phone….aku sms pun x direply….hemmmm…….. tak faham aku….??? busy sgt ker? or kecik hati pasal semalam?…….aku call tu nak la explain psl semalam klu kot dia tanye ker….tp klu x agkat camne kan….hemmm….. takpe la…..kepala aku pun tgh pening berdenyut-denyut ni, tak larat nak tmbh pening lg fikir lain2…..wateva la….. (ngilu hati aku rs panas dalam hati ni..)

……

..i'm sorry..:(..

..i'm sorry..:(..

……

alamakkkkkkk……….aku tak nak jadi pengapit……..ni la hal yg selalu aku mengelak selama ni…….majlis2 besfriend2 aku pun aku elak jadi pengapit….. sekali makcik aku yg nak berkenduri hujg bulan ni plak mintak aku jd pengapit dia…….uwaaaaaaaaaaaa tak nakkkkkkkk…….tp macam terpaksa kena jadi jgk coz dia ckp kwn2 dia semua dah kawin………pas tu dia kata lg best ape jd pengapit, nnt makin naik seri makin cepat sampai turn aku plak nanti…yer la dpt ‘berkat’ kan……..aduhhhhhhh……..tema coklat…ala aku mane ade baju coklat yg comel2…….ala ni yg malas ni…..nak cari baju lg…. benda yg aku tak suka buat adalah menjadi tumpuan khalayak….(mmg la org tgk pengantin tp masalahnyer kalau dah aku ni sebelah pengantin mesti la diorg tertengok sekali n mesti ade yg komen2 itu ini…leceh laaaa….)…..

………

Advertisements