Tags

amboii…gentleman la plak mamat ni…ahaksssssss….aku tgh nak bayar kat kaunter kat petrol station tu…tup-tup purse aku terjatuh la plak…padahal jatuh kat tepi kaki aku jer so mmg aku nak amik sendiri jer pun…tetiba tak sangka plak ada orang lain yg lebih dulu tolong amikkan….chewahhhhh….ala tp aku rasa student lg kot mamat tu so yg terkeluar kat mulut aku…’thank u’….. ;P

….

semalam gi tgk Wolverine dgn member lab….menarik… ;D hemmm….smart.. cool…sexy guy…tough..berkarakter..teringat aku masa tgk filem Australia aritu lg la tak pejam mata…hahahaha…3jam lbh tu pun x terasa coz sgt la smart lelaki itu…smart di mata aku la kan….(smart tak semestinya berkot n tie ok..)….. ;P…ceritanya kira ok la bleh layan jgk…xde la aku tertido pun..hehehh…

….

adoyaiiiii hari ni pagi2 dah kena soalan2 maut or tangkap leleh plak dr bos aku…hahahahaaa…..asal nampak free jer sempat sembang…mesti dia tanye soalan2 berbunyi ‘ala-ala’ itu….ohhhhh….tambah lg dia siap tambah2 spekulasi n kemungkinan2 yg sebelum ni takde la otak aku ni terfikir sgt tp bila dia sebut macam2 hal td alamak terlintas la jgk kat otak ni fikiran2 yg brbentuk curiga itu…hahahaha…sengal btl….buat aku tambah risau jer lg ade la…chehhh….. aku tahu semua org nak kan yg terbaik utk aku…. insyaAllah harap2 bila sampai masa aku perlu buat keputusan terakhir nanti aku tak silap buat keputusan/pilihan…. đŸ˜‰

pagi2 buta lagi makcik aku dah call nak mintak baju kurung buat ukuran coz nak tempah baju utk aku warna senada utk majlis hujg bulan ni nnt….tambah2 klu kena jd pengapit lak kan….ishhhh harap2 ade la calon lain yg blh jd pengapit selain dr aku…hehehhh….

….

memang la tersentuh jgk hati aku bila bos aku cakap2 hal relationship ni tadi…hemmm….dia srh aku fikir btl2…kena timbang tara abis2…..hemmm… memang la time berkawan adventure camne pun seronok jer kan…..takut2 nanti bila dah kahwin tup2 pagi2 mata merah jer….tu aku quote ayat yg dia cakap tadi la kat aku….yer la klu asik kena tinggal selalu kan….hemmm….payah jgk…..aku baru nak fikir simple2…tp orang2 keliling buat aku fikir dalam2 sampai ke akar umbi la plak…..hemmmm….

(sampai btl hati dia tak call back aku or sms…hemmm…. time lunch semalam jer aku try call n dia angkat tp cakap serius semacam mcm nak abis nada je…tak mcm selalu…. tak sempat nak cakap ape sgt…terus dia ckp nnt dia call back bl sampai k.l… tapiiiii hampeh jer….wateva la……malas nak fikir…..cukup2 dah aku trnkan ego aku tu…dah abis bentuk sms aku bagi dah…pandai2 la dia cari aku kalau teringat ker nnt…ingat dia sorang jer bleh senyap bisu camtu…hemmm.. ;P…)

…..

Advertisements