muka aku ni ada macam muka ‘kaunter pertanyaan’ ker??? or ada macam muka murah dgn jawapan or muka macam ringan mulut utk menjawab or ada muka suka beramah mesra or ada macam errr ape ek?????

bukan ape…sebab aku rasa macam dah berkali-kali berlaku…awal2 aku rasa mcm kebetulan la tp kalau dah lebih 10 kali terfikir jugak aku…nape ek mereka-mereka itu datang pada aku or aku yg terpilih utk ditanya disoal…. punya la ramai makhluk lain keliling tapi aku jugak yg kena….hemmm….

punya la ramai makhluk beratur nak bayar kat kaunter, tup-tup sampai turn aku bleh plak kakak tu ramah sapa dgn soalan yg errr confuse aku…

“eh, tak balik kg ker, cuti kan?”

“ha??@*!”
“student lg kan..ker dah keje?”

“eh, dah keje..”

“ooo, ni boyfriend la ek?” (sambil tunjuk kat mamat sebelah aku…main tembak jer kakak ni la…)

“haa?!…eh tak la kak, kawan skerja jer..” (aku punya la dah tergelak…sabar jer la kakak ni…mcm dah abis soalan lain nak tanyer aku…chehhhh…maybe dia terperasan muka aku penah dtg 3,4 kali kot…tp tu 1st time aku dtg ngan mamat tu…bertiga ngan member aku lg sorg…)

aku saje cite kat mr.D….dia cakap… “agaknyer org tengok muka awak rasa nak tegur jer…” hahahaaa…..

“ooohhh awak memang selalu makan ngan budak laki tu la eh..tu yg kakak tu ckp bf..”

“laaaa..mane ade tu 1st time lunch sekali…bertiga pun bukan berdua…”

(haaaa dah dah nanti panjang plak spekulasi bukan2….)

yg lepas pun mamat petrol pump tu tegur aku cakap aku student U…bila aku ckptak la dah keje….chehhh bleh tak percaya plak..last2 aku ckp ha’ah student….aku rasa dah ntah kali ke berape ntah org cakap aku student…. hemmmm adakah aku nampak sangat tidak matang or memang aku nampak muda?????……suka hati la ape korang nak fikir…….. tak luak ape pun…. :p

….

ok tukar topic…………aku pelik sket……ade org baru yg singgah ke blog aku ke ek???harap2nya bukan org yg aku kenal or mengenali aku…..tapi kalau ada org2 yg aku kenal dan mengenali aku singgah n terbaca penulisan dlm blog ni…so jangan salahkan aku kalau ada yg terasa hati or kecik hati or fikir bukan2….kalau nak kepastian bleh tanya aku sendiri……aku dah bagitau blog ni adalah luahan hati aku dan ada masa memang aku maksudkan betul2 dan ada masa aku menulis utk melepaskan perasaan geram dan sakit hati pd tika dan waktu itu sahaja untuk menenangkan hati aku utk sejuk kembali…….so jelas kan?????……….sah2 aku letak THERAPY OF MY SOUL….soaku tulis ikut suka hati yg mana kadang benda2 yg aku takleh nak cakap sesuka hati di luar…….ok……..

….

hari ni gi facial….leganya rasa dpt manjakan diri…ahaksssssssssssss……. gi minum lai chee kang n makan spagethi kat sek.9…. nyummm nyummm…..hehe…… 😉

Advertisements