i want to share with all of u….this video clip is so so sweet….seriously, u should watch it beb….those words r so ‘beautiful’….aku lagi2 jatuh cinta bila start minit 2.00….ayat2 tu sgt menyentuh soft side aku sbg wanita….

…video ni arahan yasmin ahmad….bertajuk ‘Funeral’…..

“….beautiful imperfections that make a relationship perfect..”

….

aku sgt tersentuh dan aku rasa….so so sweet…..thanx to my friend…mr.G…dia yg bg link video ni kat YM aku….dia selalu share video2 yg sweet pd aku……i can’t deny it…he’s a nice guy….aku doakan moga dia jumpa yg terbaik utk dia….aku rela dibenci dr disayangi jika aku x mampu membalas setara dgn apa yg mereka2 beri pd aku……aku tak suka mendengar pujian tp aku jg x suka mendengar kejian….biarlah semuanya diam2 saja….kompang klu diperdengarkan terlalu lama, bleh bingit jg telinga…tp klu dipalu sekali sekala terasa teruja jg mendengarnya…. klu kamu faham, angguk2 saja..dan klu kamu x mampu mengerti maka cubalah cari jawapannya sendiri ya….ahaksssssssss…..

…..

tentu ada antara kamu2 yg menonton video clip tu pun tersentuh jgk…tmbh2 klu kamu2 jg ada cerita tersendiri yg berkaitan kan….kdg2 benda2 yg kt selalu bebelkan dan bising2kan pd mereka2 itu bleh buatkan kt rindu satu hari nnt bila mereka tiada lg dan kt rindu melihat mereka lakukannya utk kt bebelkan…kt rindu utk mendengarnya….dan mcm2 lg….hemmmm…..aku dah mula memasukkan emosi di sini….hemmm….

..tersenyum kamu bl cincin di jari manismu..

..tersenyum kamu bl cincin di jari manismu..

Advertisements