….

comel plak video clip ni n lagu ni…walaupun aku tak faham sepatah ape pun…hahahaaa…. ;p

….

panasnyer cuaca hari ni..dah mandi pun berpeluh balik…aduhhh… lega dah abis kenduri semua…settle so bleh relax…errr ade lg ker kena kemas ek??hehehhee…..ohhh lupa nak story…akhirnya aku tak payah jd pengapit…hehehhe…tu plg gembira sekali…ahaksssss…so aku bleh duduk kat belakang bungkus2 makanan…hehehe….

bila dah agak relax sket td, aku pun lepak ngan ayah aku kat depan..alamak dah la org2 ‘salam kaut’ dgn ayah aku so apelagi aku pun kena tempias soalan2 cepu emas la kan….cissss….setakat tanyer jer, ape kesssss….bawak la calon sekali kenalkan kat aku…hahahahaaa…. ;p ohhh cerita pasal calon, pakcik aku duduk kat aku then dia cakap… k.lis, kalau lelaki tu umur dlm 38 or 40thn xpe x? pak*** ada sorg kawan dia baik sangat…dia doktor pakar kat k.l…dia keje kat hospital tutttt…pak*** dah lame kenal dia, memang dia baik sangat… pas tu aku tanyer..nape dia x kawin2 lg?…pakcik aku kata ada la beberapa kali dia berkawan tp x jadi…sampai ada family kawan perempuan dia pinang dia plak siap offer klu kawin dgn anak dia akan dpt hadiah merc n banglo….perghhhhh….. aku tergelak mcm nak terguling-guling jer dengar….baik sangat pun buat aku takut jer…hehehhee….takde la tak terlintas plak aku…..

….

emmm aku cerita happy2 jer ek….yg kurg happy or kurang menyenangkan hati aku just simpan dlm hati jer la…tolak tepi……kalau lepaskan bakal jd terlalu beremosi nanti…lgpun takut2 menyelak ‘kain org’ lain plak…ahaksssss…..ohhh takut ‘ter’mengumpat jgk n ‘ter’mengutuk plak kan…hahahhahaa…..closed case….

Advertisements