take a look at this….nice…sweet….
 
and part 2……
 
(one of my ‘good friend’ sent it to me end of 07…..actually there are 5 episodes….but these two are really cute n touched….so enjoy watching it k…)
…….
hemmm…baru beberapa hari berehat dr menaip entry baru kat sini dah terasa bosan plak bila tak kongsi cerita kat sini…banyak nak cerita sebenarnya dr hari last update tu….apepun, tadi pagi2 13/6 dah keluar gi breakfast tosei, then terus gerak masuk federal..(errr sebenarnya aku x plan ape2 pun utk hari ni tp spontan ikut gerak hati…)…tahu2 jer aku dah drive sampai ke Mid Valley…pusing2 then masuk jusco dan mula membeli-belah…hemm banyak jgk aku shopping td…hehe….kemeja 1, t-shirt 1, kasut sepasang, etc…perfume emmm ni aku just test bau jer..(not for me but…), n aku plan utk beli lain hari mggu2 depan..dah survey harga mcm ok jer…hehe….then, merayap ke MPH plak…lame menyelak buku2 kat cni….agak2 dah terasa lapar…so balik lunch kat s.alam…. ;D ….errr tp tengah aku lepak2 makan n minum + sambil2 baca majalah….aiseyman, minah sebelah aku menangis la plak…tadi aku tgk dia n laki tu (bf dia kot) ok jer sembang2 tup tup bunyi sedu sedan…ape kes la plak….ishhh2…(errrr aku pernah tak ek??emmm…)
….
*** (mula2 aku terasa nak tutup je blog ni….kalau tak pun, aku nak padam beberapa entry dlm blog ni…..hemmmm…sebab??….ada 1 sebab tp bila fikir2 balik…biarlah….aku suka nak anggap yg tak ada siapa yg mengenali aku yg baca blog ni….-paused-)
….
“CHILDREN NEVER HESITATE IN FRONT OF SOMETHING THEY LIKE. THEY KNOW THAT IF THEY LOSE IT, THEIR TEARS WILL BURST..”
 
(petikan dialog drama boys over flowers)
….
hemm.. she’s just one innocent girl..she believes that 1 day she will find her own paths to happiness…just believe it and it will come true… 😉
….
..happy day..

..happy day..

Advertisements