hahahahhaaaa….serius tak tahan nak gelak bila dengar lagu ni…hehehhee….so ni liriknya aku copy dr mane2 jer……just for fun….ahakssssssssssss….wat eva…….. (hahaha..member aku pass lagu ni kat aku tadi….korang dengar la sendiri…( http://www.4shared.com/file/95639676/52d32ffe/Wali_Band_-_Cari_Jodohwwwmusik-cornercom_.html ),

youtube ker ( http://www.youtube.com/watch?v=44dC-GjFMzc&feature=related ) kalau nak tgk video clip dia ni haa lagi la ‘sengal’…hahahahha….lawak giler….;P apepun fun… 😉

….

Cari Jodoh- Wali Band-

Apa salahku apa salah ibuku
Hidupku dirundung pilu
Tak ada yang mau dan menginginkan aku
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku

Timur ke barat selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh tuhan inikah cobaan

Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau

Ibu bapak punya anak
Bilang-bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku
…..

 

..one day...
..one day…

(ada member baik aku sound aku, dia cakap, tu la sebenarnya ikutkan ‘jodoh’ (di sini maksudnya calon yg dtg dpn mata) ko ramai jer dr dulu tu kan tp yg tu gi tolak jer semua, nak jgk kejar yg berkenan kat hati..haaa pas tu dah frust jer…hehehe….takde la member aku saje jer ckp camtu tp dia faham soal hati susah nak dipersoalkan kan?….agaknyer btl jgk ayat mr.demang, responsibility first n second baru love…..hemmmmm…..boleh jadi jgk, bak kata org kan cinta bleh dipupuk…chewahhhhhhh….. )
Advertisements