alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……. tak syok btl la birthday dis year yg bakal menjelang next month ni (chehhh saje je nak promote..haha..)….

😦 ……hemmm takpe la bgs jgk la ada kelainan 4 dis year…. (agaknyer ape yg aku blh buat pd hari itu di sana nnt…?….emmmm…..(tgh berimaginasi sambil menongkat dahi cuba mengarang video clip dalam bayangan awan-awan atas kepala ni…ahakssss...)….:P…..)…….

takpe la….bukan penting pun…. k la terasa nak blk kg la….so aku nak bersiap n drive blk kg ni….hehe….doakan aku selamat sampai k… 😉 (aku manusia yg suka buat keje spontan on d spot..sekali sekala rasa adventure gak..menguji ketahanan diri…hahahaha…entah ape2 jer…padahal perangai tak elok btl suka last minute…hehe…. 😛 )

Advertisements