korang, cuba dengar lagu ni…hehehhehee….. 😉

ni kat bawah lirik girl tu nyanyi….cute la lagu ni…hehehe…suka!!

….

s.e.m.a.l.a.m..  i  c.a.l.l  u

u  t.a.k  a.n.s.w.e.r…

u k.a.t.a you k.e.l.u.a.r p.e.r.g.i dinner

you kata you keluar dengan kawan you

but when i called Tommy, he said it wasn’t true

so i drove my car pergi Damansara

Tommy kata maybe you tengok bola

tapi bila i sampai, you, you tak ada

lagi la i jadi gila

so i called and called sampai u answer

u kata “sorry sayang tadi tak dengar”

“my phone was on silent, i was at the gym”

tapi latar belakang suara perempuan lain

sudahlah sayang, i don’t believe you

i’ve always known that your words were never true

why am i with you? i pun tak tahu!

no wonder lah my friends pun tak suka you

so i guess that’s the end of our story

akhir kata she accepted his apology

tapi last last kita dapat tahu she was cheating too

with her ex-boyfriend’s bestfriend…

tommy

semalam aku dengar budak2 kat tempat aku dok nyanyi lagu ni…aku duk pikir sape punya lagu la yg diorang nyanyi ni coz tak pernah aku dengar…rupe2nyer ni haaa dia…hehehhee….menarik gak…ahakssssss…

wahhh, cousin aku lg sorang nak kawin 11hb depan ni…mak aiii berderet kat jemputan ni….pagi2 tadi sembang ngan ayah aku…..alamak beb, bleh plak terkeluar cite pasal ‘jodoh’….erkkkk?!…..adoyaiiiiii……tak terkomen aku dengan cerita yg ayah aku bentangkan pagi2 tadi tu….kebas rasa lidah nak keluarkan hujah…hahahhaha…giler sengallllllll….yer la ayah aku gi cite pasal kenduri esok kot kat cni, aku tgk gak kad jemputan tu td…so ayah aku citer pasal cerita balik tabir wedding tu….di mana point nya ayah aku nak cakap, ‘tengok….siapa sangka dia yang macam tu akhirnya dipertemukan jgk jodoh..ada jugak jodohnya..tak sangka jodoh a ni dgn b ni….‘….

errrr lebih kurang camtu la…memang semua org tak sempurna…dan memang semua orang ada jodohnya yg dah ditetapkan….ok ok aku tak nak elaborate panjang2 soal ni…dah banyak rasanya dlm entry lepas2…-paused-

….

giler tadi aku tengok video kat youtube pasal ****** oppsss kena zipp takleh sebut..bahaya…..aku rasa dlm few days mesti video tu kena delete coz libatkan tutttttttttttttt…..bahaya takleh sebut…..aku pun tak pasti la nak percaya atau tidak cumanya entah ek, sendiri tengok sendiri buat tafsiran la….zaman sekarang ni yang benar dan yg salah pun agak payah utk dibezakan tul tak? (tu la aku tak suka baca paper yg bersepah berita pasal topic urghhh nak termuntah rasa baca…)….ayah aku cakap…. “don’t forget your roots..”

bila tiba2 merasa kemewahan, jangan RIAK…..ingat mana asal usul…. hemmm banyak jgk yg disembangkan tadi….takpe la…..cukup la tu…..

…….

yeyyyyy petang nanti nak melepak makan roti bakar railway station…hehehehhe…. 1 kemestian bg aku tiap kali balik mesti pegi sana nyer…hehehe……nyummm nyummmmmmmmm!!!!!!!!!!!! jgn jeles eh…ahakssssssss….kat link ni ada tunjuk gambar detail…hehehh..try la usha…jgn lupa singgah klu turun kluang k… 😉

http://knizam.com/mardi-bio-business-treasure-hunt-2008-the-one-and-only-kluang-rail-coffee-stesen-keretapi-kluang-johor-hehe/

Advertisements