..nyummm nyummm...

..nyummm nyummm...

….

hari ni, mood aku baik….so merajinkan diri gi shopping brg makan kat giant…then balik umah, masak spagethi bolognaise….hehe…walaupun x lengkap sebenarnyer sbb aku terlupa nak beli cendawan butang n capsicum …ishhh2 berangan betul…hehe….so ni la hasil yg x seberapa itu… nampak x comel kot dlm gambar ni tp sedap menjilat jari…hehe…. (puji sendiri…hahahaa…)…cousin aku sound td dgn buat muka mcm mimpi.. ‘ni betul k.lis ker, mimpi ni..?”….chehhhh…. đŸ˜›

ok ok….aku rasa…balik dr induksi nnt, aku nak penuhkan blog ni ngan gambar makanan la…nak try mcm2 resepi…hehehhh… klu ada resepi best2 sila la kongsikan ngan aku ek….ni tgh mood rajin ni…ahakssssssss….(mama aku dah bagi siap binding lg resepi yg dipotong dr majalah2..ahaksssssss….)

…..

dulu kan…time nak raya, aku akan buat ‘biskut datin’…..dulu2 mama la yg start try resepi tu, pastu best plak aku layan buat tp leceh sket la…tp sedappp…tapi dah berzaman aku tak buat n resepinya pun dah x berapa nak ingat…heheh….. intinya mcm tat nanas tu cuma bezanya letak atas tepung uli yg beralas mangkuk kertas kuih tu n lekapkan so jd mcm karipap kecil bentuknya n bakar la….sedapnyer…..

….

emmmm…..esok terasa nak buat cocktail buah la sbb nnt dah pergi induksi takut kempunan plak kot la teringin nak makan time besday kat sane tu kan….ahaksssssssssss….. đŸ˜‰

Advertisements