ehemmm……nak story ni….nak dijadikan cerita, sebab ramai sgt so pecah 2 dewan….dan dijadikan cerita plak, 1 dewan penuh perempuan saje….aku termasuk yg tu la…hahaha….(mcm tau2 jer x bg aku cuci mata…ahaksssss…)…tp dewan makan same jer, penuh sesak bila serentak semua….arini makan sedap, kenyang ni…takut ngantuk jer sesi ptg nnt…heheh….

(psssttt, baru rehat kat bilik, dah dengar bunyi sms masuk…hehe… spot ckeck ke?… đŸ˜› …)

adoiiiii blur jap td, byk la plak info2nyer….tp yg lebih masuk dlm otak ni pasal cite2 sampingan td…hehe…tu mmg aku ingat la cerita2 yg diselitkan tu…ahakssssssssssss….

Advertisements